Хороскоп за 17 юни

зодии

ОВЕН
Някои от Овен ще изживеят трудни моменти и вероятно това ще ги разбалансира малко, но не бива да приемате фатално нещата. Мнозина имат огромни възможности, стига да действат активно. Силни и властни сте, което може да постави противниците ви в неизгодни позиции. За някои се очертава важно делово запознанство.

ТЕЛЕЦ
Телците са в добро настроение и с благородно отношение към околните. Има някои неприятни моменти, с които ще се сблъскате, и това вероятно ще наруши желанието за реализация у някои от вас. Денят е изключително благоприятен за провеждане на срещи и разговори. Внимавайте с парите, пазете се от грешни ходове.

БЛИЗНАЦИ
Известно безпокойство се забелязва при Близнаците, но това няма отношение към вашите делови действия. Мнозина се изолират от останалите и възприемат тази самоизолация като зло отношение към тях от страна на околните. Във вторник под влияние на чувства и вълнения сте в състояние да правите много грешки. 

РАК
Емоциите са тези, които определят вашия израз днес. Денят е добър за делови реализации и за лични контакти. Имате добри възможности в сферата на финансите и те имат отношение към придобивки. Вторник за мнозина от Рак създава професионални проблеми, избягвайте конфронтацията с началниците си.

ЛЪВ
Вторник ще изпрати много от вас на път, най-вероятно с делова цел. Много мощни са днес Лъвовете във всичките си действия, от което може да се очаква само успех. Ще получите новина, която ще даде начало на трансформации на лично ниво. Активността ви не бива да спира за миг, защото сега сте пред нови възможности.

ДЕВА
Днес Девите трябва да бъдат внимателни в контактите си, свързани с делата им, тъй като хората, с които ще контактувате, ще направят опит да ви измамят. Самите вие трябва да сте решителни и да не си давате аванс по отношение изпълнението на делови ангажименти. Не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните.

ВЕЗНИ
От една страна, Везните са стъпили върху стабилна основа и могат да се възползват от тази позиция. От друга страна обаче, днес повечето от вас са напълно нестабилни, свързано с повишената ви емоционалност, която постоянно ви тласка от единия на другия полюс. Отговорностите ви нарастват и ще бъдете удовлетворени.

СКОРПИОН
Скорпионите ще са стабилни днес и денят ще действа ползотворно върху съзнанието ви. Имате огромна работоспособност и тя ще се прояви по възможно най-разнообразни начини. При мнозина от вас вторник е начало на положителни промени във финансовите възможности, балансът отново възвръща нормалните си позиции.

СТРЕЛЕЦ
Неспокойни са във вторник Стрелците, водещо към лекомислени действия. Точно сега не трябва да търсите компанията на алкохола. По този начин губите възможността за реализация. Някои ще се радват на внимание, на влиятелни протекции във връзка с важни дела. В работата си ще имате добри резултати.

КОЗИРОГ
Често пъти не си давате точна сметка за приятелите около вас, но днес непременно трябва да обърнете внимание на това. Възможно е да ви причинят загуби или съвсем съзнателно да ви измамят. Мнозина от вас няма да се ангажират изцяло за по-специална реализация. Мисълта ви ще бъде насочена към лични дела.

ВОДОЛЕЙ
Положителен е вторник за вас. Освободете се от емоционалния заряд и действайте с хладен разсъдък. Има обаче опасност някои от вас да бъдат прекалено спокойни и това от самосебе си може да обясни по-слабата ви активност. Действайте решително, постиженията ви са сигурни. Трудностите ще ви стимулират.

РИБИ
Вторник е успешен за Рибите в няколко направления на деловия ритъм – спокойно можете да се ангажирате с дела, имащи отношение към финанси или пътувания, като най-голяма реализация могат да очакват бизнесмените между вас. Професионалният вторник позволява на мнозина от вас постигане на нови успехи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене