/ВИДЕО/ 5 години от създаването на социален център, празнуваха днес в Гоце Делчев

Истински празник организираха днес в двора на Центъра за настаняване от семеен тип на пълнолетни лица с умствена изостаналост в Гоце Делчев. Поводът бе, петата годишнина от създаването му. Рожденият ден на социалната придобивка в града бе уважена от зам.кмета на Гоце Делчев, Саид Иброш, директорът на Дирекция социално подпомагане гр. Гоце Делчев, Недялка Цветкова, управители на социални заведения и учреждения в града, както и гости от Разлoг, Горно Драглище и граждани на Гоце Делчев.

В тържественото си слово, управителката Димитрия Папалезова благодари на кмета на общината, Владимир Москов, на дирекция „Социално подпомагане“ и на всички спонсори и дарители които подпомагат социално и материално социалния център. „Нашата цел е потребителите да се чувства значими в този труден за тях живот. За това се грижим индивидуално за тях и в работата си прилагаме най-добрите практики“, каза г-жа Папалезова. В празничната програма за рождения ден на социалния център участие взеха и самите потребители.

Както на всеки рожден ден запалиха свещи на разкошна торта, а празникът продължи с народни хора в просторния двор на социалното заведение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене