Сандански вдига нивото на предлаганите туристически услуги

Това написа в личната си страница  кмета на община Сандански  Кирил Котев , след като  преряза лентата  при откриването на новата  петзвездна част на „Парк хотел Пирин“ .

Петзвездният хотел е част от веригата „Шарлопов груп“ и е носител на престижното отличие „Най-добър 5-звезден уелнес хотел на Балканите”.

Специален гост на събитието беше Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим, който отслужи водосвет за здраве.

Тази нова за нас придобивка е придобивка и за нашата община и развитието на туризма. Изключително радващо е, че през последната половин година това е третият висококатегориен обект, който отваря врати. Това е показателно, че туризмът се развива добре, сподели още кмета Котев .

Благодарение усилията на хотелиерите от региона, Сандански продължава да се утвърждава като една от най-добрите СПА и балнео дестинации в България и не само допълни още кмета на община Сандански .

В строителството на новата хотелска част участие са взели над 100 служители и работници от община Сандански. В момента в хотела се реализират професионално над 170 специалисти, жители на общината, които годишно посрещат повече от 40 000 гости.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене