От 15 до 21 април стартират празниците на община Гърмен ,местни и известни изпълнители ще веселят жителите и гостите

Международен  фестивал в рамките на  празниците  на община Гърмен тази година няма да има .Такова решение са взели  кметовете на населени  места от община Гърмен.Те са поискали от кмета Минка  Капитанова празниците на общината  и финансите определени за тях да се синтезират с повече мероприятия в самите населени за да могат местните хора да разберат  и усетят празничната атмосфера в селата в които живеят .

Така според прагматичното решение , на 20 април известната  певица Николина Чакардъкова  ще закрие тържествената част на празниците в Гърмен с голям концерт, Райна ще пее за празнуващите  в  Дебрен , на 17-ти април  за любителите на театралното изкуство в рамките на фестивала  с невероятната постановка  по Любен Каравелов“ Мамино детенце“ ще се представи Държавен  театър  Търговище. Посещението на театралната постановка ще е безплатно по случай празниците на общината.

Почти във всяко село според програмата която предстои официално да бъде оповестена след броени дни , концерти ще имат известни изпълнители като Милко Бошнаков, Ирина Паскалева, Боряна Карпузова и  др., научи Топ Преса новините в аванс  около предстоящите празници на община Гърмен.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене