Хороскоп за 5 април

ОВЕН

Нека днес всички от Овен да пристъпят отговорно към задачите си, та така успешно да оползотворите петъчния шанс. Той е изразителен за контакти и делови действия. Благоприятно е развитието и на дела, свързани с държавни учреждения и администрации.

ТЕЛЕЦ

Настроението на мнозина от Телец е потиснато днес и причините за това са обективни. За някои това състояние се свързва със загуба, поради която ще присъстват на трудна церемония. За други от вас петък е характерен с професионални успехи, но имате такива, за които последният ден от работната седмица е досадно задължение.

БЛИЗНАЦИ

Доста добър ден за вас е петък и носи характерните белези на победата и успеха. На първо време сега имате много късмет и всичко, с което ще се заемете, ще завърши само по един начин – положително. За някои това е ден на тържество над явни и скрити врагове.

РАК

В петък родените под Рак ще бъдат ангажирани предимно с разрешаването на материални въпроси. При някои финансовите отношения ще се превърнат в истински проблем, а вероятното му разрешаване е твърде спорно. Иначе денят носи реализация на плановете при мнозина и придобивки чрез делови пътувания.

ЛЪВ

За някои от вас петък е доста неприятен, защото възниква спешна необходимост да пътувате поради разрешаване на професионални неуредици. Ще постигнете успех в действията си, но той едва ли ще ви зарадва, тъй като се провалят личните ви планове. Ще проявите доста усилия, за да завършите безконфликтно деня.

ДЕВА

В петък върху вас мощно действат две звездни тенденции. Като характеристика те са противоположни. За да избегнете отрицателното развитие на делата си, в които сега изцяло сте потопени, е наложително да прибегнете до чужда помощ. Днес пътуването на някои е обречено на провал. Очакват ви приятни изненади у дома.

ВЕЗНИ

За Везните петък се оказва успешен и им се струва, че не само днес шансът ще ви съпровожда. Днес мнозина от вас трябва да преодолеят състоянието на дисбаланс, което напоследък ви владее, и да подновите някои производствени контакти. У други от вас се забелязва себезатваряне, което е особено пагубно.

СКОРПИОН

Някои събития ще ви накарат да изпитате силно недоверие към онези, с които общувате всекидневно. Смисълът, който влагате, е продиктуван от чувството за засегнато честолюбие, което у вас го има в изобилие. Денят е труден в делови и професионален смисъл. Застой няма, но ще ви бъде невъзможно да реализирате ангажимента си.

СТРЕЛЕЦ

Ако имате неуспех в делата си, не бива да вините никой друг освен себе си. Съвсем съзнателно отлагате действия по проблеми, които очакват решение чрез активната ви намеса. Тази инертност е най-големият ви враг за момента. С голям успех можете да развиете качествена идея, която ще намери скоро практическо приложение.

КОЗИРОГ

За вас е много важна чуждата помощ, но не я търсете сред вашите приятели, а от колегите. Приятелите ви сега не са благоразположени към вас и мнозина се съмняват в лоялността ви. Въпреки лошото настроение на много от зодиакалния знак професионалният ден е добър и сигурно ще ви извади от неприятното настроение. Не трябва да рискувате при сделки и парични операции.

ВОДОЛЕЙ

В петък вашето безпокойство е адресирано към дома и работата. Едва ли обаче то се дължи на нещо повече от лични неприятни натрупвания върху нервния ви тонус, откъдето е и това следствие. Денят е спокоен и позволява при мнозина повишен работен капацитет. Успешно ще се развият делата ви, свързани с финанси.

РИБИ

Днес на преден план са любовните и финансовите успехи. За съжаление работният ден ще ви донесе неприятности, които за някои са свързани с нежелано пътуване по служба. Не е добро развитието на отношенията с приятели или роднини. Не губете самообладание и бъдете убедени, че никой не може да ви лиши от нищо. Очаква ви и придобивка – финансова или от друг вид. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search