Хороскоп за 11 октомври

зодии

ОВЕН

Събота се явява неприятен ден за родените под Овен. Става дума за неприятно съобщение, което днес ще получите или ще ви бъде донесено на ръка. В редки случаи може да се каже, че сами ще го узнаете чрез нарочни действия. За някои този факт ще стане повод за търсене на изход от ситуацията.

ТЕЛЕЦ
Събота създава за Телците условия за положителни промени. Принципно те имат отношение към деловия живот или контактите с такава насоченост. По отношение на деловите и практическите ангажименти е възможно да последват и неприятни атаки от страна на недоброжелатели.

БЛИЗНАЦИ
В събота Близнаците са подчертано агресивни и подозрителни към околните в обществената среда. Това не е типичният начин за отношение при Близнаците, но напоследък всеки, който е имал контакт с вас, се е стремял да ви направи точно такива. Днес ще получите приятно съобщение.

РАК
Показателна е събота за вас и вниманието ви сега трябва да бъде изострено относно всичко, което ще се случи през деня. Днес имате шанс да осъществите много важни контакти, които ще изиграят огромна роля при мнозина. Днес деловият ви живот е изправен пред изпитания.

ЛЪВ
Днес мнозина от Лъв ще възстановят стара връзка, която дълго време е била забравена. Някои от вас никак не се чувстват добре и нямат нагласа за делова активност. По тази причина денят ви ще премине мъчително. Други ще поемат на път за практическо разрешаване на делови проблеми.

ДЕВА
Много от Девите имат полезно пътуване в събота, свързано с деловото всекидневие. Денят е с добра характеристика за реализиране на възможностите ви, но някои проблеми, свързани с професията, ще останат нерешени. Очакват ви незначителни промени на работното място.

ВЕЗНИ
В събота Везните са под въздействието на две влияния, едното от които действа отрицателно по въпросите на деловото всекидневие и създава пречки и трудности за делата ви, а другото се характеризира с новини и съобщения, които са положителни и за някои ободряващи. Очаква ви пътуване.

СКОРПИОН
Раздразнителни са Скорпионите в събота и това създава трудности преди всичко на самите тях. Доста прибързвате в действията си, водени от желанието да приключите дадена работа по-бързо. Забавете ритъма и ще преодолеете всички препятствия по пътя си. Имайте доверие на колегите.

СТРЕЛЕЦ
Събота се оказва доста неприятен ден за Стрелците и трябва да бъдете много внимателни във всичките си действия и контакти. Мнозина от вас са в неведение по различни въпроси, които днес може би ще трябва да решавате. Действайте спокойно и в нищо не прибързвайте, посъветвайте се с близките си.

КОЗИРОГ
Тази събота е добър ден за повечето от Козирозите и позволява активност по всички фронтове. Едновременно с това трябва да проявите по-голяма съобразителност и бдителност към околните на работното място. Някой от тях се стреми да научи известни факти за вас и да се възползва от тях.

ВОДОЛЕЙ
Важен ден е събота за голяма част от вас и трябва да действате много организирано по предстоящите задачи. Днес много от Водолей са пред прага на избор, който непременно трябва да сторите. Онези, които се двоумят, ще пропуснат шанса си. Въпреки всички случаи настъпва промяна при вас.

РИБИ
Имате пред себе си широко поле за действие и сега трябва да бъдете активни. Лесно ще постигнете успех по въпроси от лично естество, но повечето от вас трябва да внимават в деловия и професионалния живот сега. Възможно е да пропуснете важни моменти и да не се справите успешно.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене