Резултатите от проведения благотворителен концерт

Успешно премина благотворителният концерт в помощ на 15-годишната Йоана Иванова от село Яворница, организиран от Сдружение „ЗАЩОТО МОЖЕМ“, съвместно със Спортен клуб „Bo&Bo”, Сдружение „Млад планинар, роднини и приятели на Йо.

Мероприятието се проведе в нощен клуб в град Петрич, в него участваха изпълнителите от Вокално студио „Сгушена звездица“, Honn Kong, Васил Чергов, Моника Брайкова, MARTINNA и Бонимир Бонев.

Събрана бе сумата от 25 508,15 лева, от които 22 920,90 лева от концерта и 2587,25 лева от хора, които не успяха да присъстват на концерта, но ни потърсиха днес.

Успешно бяха събрани 40 000 лева, средствата необходими за доплащане на операцията, която бе извършена на 22 март. Днес Йоана е изписана и съвсем скоро ще се завърне в България!
Борбата продължава, предстоят още химиотерапии и лъчетерапии. Необходими са още приблизително 100 000 лева за да се завърши нейното лечението!

Йоана Иванова е на 15 години. Тя е ученичка в 10 клас в ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Петрич. Тя е с диагноза саркома на Юинг , заболяване, което е открито на време и е лечимо. Всеки, който желае, може да помогне на Йоана в най-тежката битка – тази за живота й, чрез дарителската й сметка:

Дарителска сметка

Първа инвестиционна банка

IBAN :BG06FINV91501317244595

SWIFT CODE: FINVBGSF

Йоана Евгениева Иванова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене