Алекс Петканова се втурна да изкарва пари

Алекс Петканова вади по 60 бона на месец, издържа Лудия репортер и бебето!

Младата майка роди в края на януари тази година, но вече е на модния подиум. Още след изписването й от болницата тя заля мрежата с рекламни фотоси.

Половинката на Лудия репортер Даниел Петканов е известен модел не само в България, но и на Балканския полуостров.

Красавицата бързо си върна формата, след като роди сина си Габриел. И реши повече да не стои далеч от камерите. Освен това разходите за бебето са големи, затова тя реши да работи. И вече има няколко проекта, по които се труди.

Предаването на Милен Цветков вече е в историята, а Дани Петканов оттогава разчита единствено на доходи от рекламната си агенция, като съдружници са му д-р Наум Шопов и неговата приятелка Теа Минкова.

“Така ще печели повече, като жена му го урежда и за реклами”, коментират запознати.

Не е тайна обаче, че Алекс Петканова вкарва солидни пачки в семейния бюджет. Според мнозина красавицата била като машина за пари. Само за да рекламира някакъв продукт в социалната мрежя тя искала по хилядарка за една снимка.

Всеки ден Петканова рекламирала по два продукта, което правело по два бона на ден. И на месец тя си докарвала по 60 хиляди лева. Тази сума съпругът й едва ли ще успее да изкара и за година.

Половинката на Даниел Петканов си знаела цената и не се давала за жълти стотинки. Въпреки цената желаещи да наемат хубавицата за проектите си не липсвали и графикът й бил препълнен за месеци напред.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене