Съда отново върна на директорския пост в Бюрото по труда Мариана Стругова

Съдът възстанови на работа директора на „Бюрото по труда“ в Гоце Делчев Мариана Стругова .Старият нов директор е вече на работа от края на м. февруари и ще получи обезщетение за неправомерното уволнение заради което тя бе 1 година бе  без работа и водеше дела .

За четвърти път  след  конкурси и политически рокади ,Мариана  Стругова се връща победоносно на  директорският пост в Бюрото по труда в Гоце Делчев

За последното и отстраняване през 2018 година  тя заяви „Упражнен е над мен политически натиск и съдът ще се възпроизведе“.

През 2010  година тя заяви пред медиите :Работодателите ми от Агенцията по заетостта ми предложиха пари, за да освободя директорския пост за човека на ГЕРБ и аз ги приех. Сумата е над 10 000 лева и ще ми бъде изплатена във вид на обезщетения. Мога спокойно да заявя, че напуснах Бюрото по труда в Гоце Делчев с достойнство, а колективът ме изпрати със сълзи, подаръци и много цветя. Горда съм, че пет години работих в пълен синхрон и откритост, както с колектива, така и със служебните ми задължения. Аз имах информация за готвеното ми освобождаване много преди датата на връчването на заповедта ми.  Мариана Стругова. уточни тогава ,че в община Гърмен назначението й от бившия кмет Ахмед Башев е на длъжността главен одитор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене