Бившият/бъдещ политик Бисер Стойчев – Красивия изригна: Връщам се в политиката! След октомври пак ще съм в общински съвет и тогава ще видите!

НА ВЪПРОСА НА ТОП ПРЕСА С КАКВО СИ КУПИ
СКЪПАТА КОЛА СТОЙЧЕВ ОТГОВОРИ: С ПАРИ…!

Това са те, уважаеми читатели – местните политици на Благоевград. С претенции и его до небесата, а резултати от работата им – нула. В края на миналата седмица Топ Преса публикува в своята фейсбук група, снимка на общинския съветник и лидер на ДСБ – Калоян Ханджийски, облечен като стара лелка в клин и нещо като пола – панталон, под тази уникална снимка наш автор сложи текст: „ВСЕКИ Е ИМАЛ УЧИТЕЛКА В ДЕТСТВОТО, КОЯТО Е ИЗГЛЕЖДАЛА ТАКА“.

Въпросната шега, „бъзик“, тип политическа сатира, беше приета с огромно възмущение, клонящо към леене на помия, от някои представители на политическия „елит“ с изявена опозиционна насоченост. Главното действащо лице в отпора срещу свободата на словото, беше най-красивият политик на Благоевград, Бисер Стойчев, който в родния си град е известен с това, че е известен и че не пожали нито един общински имот в името на своята собствена мания да живее добре.

„Успелият благодарение на тати и мама“ благоевградски красавец обвини Топ Преса и наш автор, че сме „помияри“, „дебелаци“, заяви, че мрази „дебели мазни журналисти, които се продават за пари“. Дебели и мазни журналисти в България колкото щеш, като почнем от Иван Гарелов, минем през Карбовски, Соня Колтуклиева и пр. Кого визира обаче, Стойчев не уточни.

От своя страна нашият колега му заяви, че пък ние мразим „мазни, грозни политици, които се продават за имоти и пари, които протестират срещу лошия живот в страната с ботуши за 500 лева и цици за 5 бона, тези, които се осраха до ушите, като опозиция и провалиха своите избиратели…

Мразим тези политици, които парадират със скъпите си возила, правят се на тежки задници и на фактори в Благоевград…“ и, странно защо, Бисер се обиди. Нещо повече – продължи да лее помия… гузен и засрамен. На въпроса защо се чувства гузен той не отговори, но на въпроса с какво си купи ко­лата, той отговори оригинал­но „С пари…“, но забрави да бъде още по-оригинал и да каже откъде са тези пари. Накрая като за „Черешката на тортата“ красивият благо­евградски политик отправи нещо като заплаха, заявя­вайки, че „след октомври ме­сец се връщал като политик, като общински съветник то­гава сме щели да видим…“

Последното няма какво да го коментираме, пилци­те наистина ще ги броим наесен, въпреки че Бисер се има за петел. Колкото до това защо толкова се загри­жи за Ханджийски, на нас от Топ Преса ни е не­понятно. Докол­кото знаем, и два­мата – и Бисер, и Калоян – са демократи и капита­листи, борещи се сре­щу цен­зурата на кому­низма. Да, пра­ви са, че преди 10 ноември 1989 година за подобна шега с политик се лежеше в Белене, но за това ли се борят те сега? Когато Калоян боя­дисваше па­метници и се подиграва­ше с хората, всичко беше демокрация. Сега обаче, ко­гато с него се шегуват, сис­темата явно започва да го убива. Таки­ва по­ли­тици са срам за Благоевград, уважаеми чита­тели. Бисер е уве­рен, че ще влезе, без да се е посъветвал с вас? Защо? Я секция ще купи, я за гласове ще плаща, а вие след това ще плащате за още по-нова­та му кола. Желаем ви мъд­рост, избиратели на Благо­евград. Внимавайте на кого си продавате или давате до­верието. Вижте ги в цялата им свет­лина.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене