Хороскоп за 2-ри март

ОВЕН

Денят е много благоприятен за срещи и контакти. Ще ви зарадват новости. Не е изключено пристигането на важен за вас човек, възможно и от чужбина. Бъдете деятелни и инициативни, но се пазете да не оставите впечатление на агресия у околните. Не влизайте в конфликти вкъщи.

ТЕЛЕЦ

За Телците събота определя новости, които са най-силно фиксирани за финансовите ви дела. Имате шанс да се възползвате от нечия визита, може би от човек с възможности. Някои ще предприемат генерални реформи по отношение на бизнес съдружие. Смело се впускайте в новите начинания.

БЛИЗНАЦИ

На преден план изпъкват важни промени в живота ви. Засягат ви както лично, така и делово. Ако имате романтична връзка, то тя е необходима и навременна. Не се старайте по-дълго да запазите романтиката и флирта. Не се увличайте, склонни сте да допускате грешки под влияние на емоции.

РАК

Събота е доста емоционален ден, овладявайте темперамента си и избягвайте конфликти. Не пренебрегвайте контактите, ще получите полезен и навременен съвет. Протегнете на други ръка за помощ, дори ако вашите лични дела не вървят гладко. Финансовото ви състояние не е лошо.

ЛЪВ

Пазете се от спорове, но ако бъдете въвлечени в тях, постарайте се дипломатично да ги туширате. Професионалната ви деятелност ще бъде възнаградена, възможно е да бъдете изненадани с получаване на пари днес. Не са изключени неприятности от домашно естество, свързани с брачния партньор.

ДЕВА

Нервите ви са силно разклатени, не взимайте прибързани решения. Вероятен източник на неприятностите са контактите. Ако искате да постигнете желаната професионална реализация, не пренебрегвайте съветите на началството. Събота носи сполука за дела, свързани с наследство.

ВЕЗНИ

Събота е малко неприятен ден от гледна точка на емоционалното ви състояние. Ако искате да си спестите финансови грешки, действайте в екип с друг човек. Само в сътрудничество в работата е възможно да постигнете успехи в делата си. Изгодни контакти, професионален успех.

СКОРПИОН

За Скорпионите събота не е от приятните дни. Спокойно и хладнокръвно възприемайте обстоятелствата, иначе ще попаднете в неизгодно положение. Силно застрашени сте от допускане на грешки. Бъдете предпазливи, най-вече в любовните дела. Деловият ден ще ви донесе спокойствие.

СТРЕЛЕЦ

Очертават се проблеми, които по всяка вероятност ще дойдат от неизпълнено обещание към вас. Предоверявате се и очаквате твърде много от другите. Мнозина от вас искат да запълнят емоционални празнини с любовни преживявания. Не го правете по служебна линия. Хубави промени в дома.

КОЗИРОГ

Хубав ден. Повечето от вас ще се изявят с активност, която се придружава с придобивки. За някои печалбите може да бъдат неочаквани. Особен успех се очертава за търговци и бизнес ангажирани. В контактите може да се сблъскате с неприятности, търсете причината у себе си. Не влизайте в конфликти. Работният ден ще премине спокойно въпреки желанието на някои да ви го вгорчaт.

ВОДОЛЕЙ

Бихте могли да си спестите някои служебни главоболия, ако работите в екип със съмишленици. Внимавайте обаче, към вас са се насочили хора, които не са достойни да ви бъдат приятели. Контактите ви са най-вече любовни. Внимавайте с парите, ограничени са финансовите ви възможности. Пазете се от конфликти, породени от нетолерантното отношение на близки хора.

РИБИ

Денят е напрегнат, разместват се “пластовете” във вашия живот. Колкото и да се чувствате неуверени сега, обстоятелствата се изменят към добро. Позитивните резултати дори може да надминат очакванията ви. Събота е печеливша, но не е лошо да бъдете предпазливи в общуването. Бизнесмените ще бъдат приятно изненадани от партньора с добри вести. Позициите ви са стабилни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене