Симитлийският рапър Герински, за новото си видео – „Контрасти“

Здравей, Марио. Би ли ни разказал малко подробности за новото си видео, кое те вдъхнови за реализацията на „Контрасти“?

– Разбира се, за мен е удоволствие. Вдъхнови ме реалността с която се сблъсквам всеки ден, уличните музиканти и хората които си броят последните стотинки за да си купят хляб  и богаташчетата с яките коли които си спират и паркират където и както искат сякаш за тях няма правила, повлияват ми и думите които чувам от хората които са извън България. Как там хора се чувстват и печелят добре, но понякога някой от родителите умира и те дори не могат да се приберат до тук. Младите хора които откачат по модата и другите които твърдо залагат на българското, това и сме се опитали да покажем във видеото, надявам се да сме успели.



– Текста и музиката твой ли са си?

– Да, това всъщност е доста стар текст, самата идея за „Контрасти“ ми е доста отдавна, исках да направя нещо на по социална тема и се радвам, че най-после успяхме, а музиката е направена от Reptilian Beats по пръчка, платена е, това значи, че е моя, предполагам.

– Къде снимахте видеото?
– В нашия си регион, някои от кадрите са в Черниче, други в Благоевград, трети – Симитли. Снима ми се навън иначе, искам извън региона да направя дори извън страната, обмисляме го, вече сме въоръжени и с дрон, така, че следват все по-хубави видеа. Благодарен съм на Ники Христов за което, много мъжко момче.

– Каза, че е отдавна идеята, от колко време работите над нея ?
– От началото на Декември, последно до 25-ти февруари. Не съм бързал много, исках да е с тези участници, а понякога нямаше възможност за снимки,  кога аз, кога те и се изчаквахме, имаше спънки, не е като да е било всичко Ок, но пък в замяна разликата във времето ни даде шанс за страхотни кадри.

– Относно участниците във видеото, едно от момичетата не сме ли го виждали и във видеото на „Левскар“ ?
– О да, Янислава Вагалински, но тя се снима по задължение, защото е на заплата, то и Радо Димов си го виждал, но него не го помниш, нали ? ( смях )
Участват Янислава Вагалинска,Тони Христова, Радо Димов и Алекс Ториното
Алекс се прибра от Англия за кратко и се радвам, че успяхме да се разберем, защото хем аз му бях обещал да го включа във видео, хем той на мен. Невероятни хора, забавно беше. Може би тук е момента да им изкажа цялата си благодарност затова, че са отделели време и енергия за да помогнат осъществяването на идеята…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене