Три катастрофи за денонощие в Пиринско двете са в Гоцеделчевско, има пострадали и избягал от мястото на катастрофата водач

Три катастрофи с пострадали хора и един избягал водач от мястото на катастрофата са регистрирани в МВР за изминалото денонощие. Две от пътнотранспортните произшествия са станали на територията на общините Гоце Делчев и Сатовча.

Вчера, около 09:00 часа на пътя между сатовчанските села Плетена и Долен, лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 39-годишен водач от Плетена, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза от платното за движение, блъска се в скат и се преобръща.

Без опасност за живота са пострадали: водачът на автомобила и 31-годишна жена от Плетена, пътуваща в него. След извършен медицински преглед, същите са освободени за домашно лечение.

Също вчера, около 17:10 часа на ул. “Сестри Дукови“ в Гоце Делчев, лек автомобил с неизвестни към момента марка и водач, при движение на заден ход е блъснал 41-годишен мъж от Гоце Делчев, който в този момент се е намирал на пешеходна пътека зад автомобила.

Водачът е избягал с автомобила от местопроизшествието без да изпълни задълженията си на участник в ПТП.

Пешеходецът е с натъртвания на гръден кош, като след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Работата по случая продължава.

Около 05:50 часа  вчера, в района на кръстовище, образувано от бул. “Д. Солунски“ и бул. “П.Яворов“, автомобил „Мерцедес“ с 52-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза от пътното платно и се удря в еластична ограда. При инцидента няма пострадали лица.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене