Певицата Райна и ММА боецът свиват любовно гнездо в родния и за двамата Сандански

Пилето на фолка стана домакиня – готви всяка вечер на любимия Валери

Сериозна крачка в живота си предприе Райна. Пилето на фолка заживя с гаджето си Валери Тюлеков.

Певицата и ММА боецът свиват любовно гнездо в родния и за двамата Сандански. С това действие Райна показва, че в лицето на Валери намира правилния за нея човек. Райна изцяло пренася багажа си в дома на гаджето.

Певицата, която е с 10 години по-голяма от възлюбения си, се държи като истински домакиня в дома на Тюлеков. Пилето на фолка се грижи апартаментът да е в приличен вид. Освен че чисти, Райна глези и гаджето с всякакви вкуснотии за вечеря.

Самата певица се похвали какви гозби спретва на Валери. Всяка вечер Райна приготвя салата освен основно ястие. Тъй като и двамата спортуват, те залагат повече на здравословна храна. В менюто им присъстват най-вече риба и пилешко. Разбира се, певицата и ММА боецът не сядат на масата без чаша вино.

Както писахме, Райна вече обсъжда идеята с любимия си да имат дете.

Певицата е на 37 години и ако изчака още малко, може да изпусне последния влак да бъде майка. Двамата вече правят опити за бебе, разкриват близки до двойката.

Райна и половинката й са заедно от миналата година. Любовта им пламва от пръв поглед. След няколко срещи Райна решава да запознае избраника си с родителите си. Валери допада на семейството на певицата още при първата им среща.

Двойката са страстни почитатели на пътуванията. Всеки месец те отскачат до някое романтично място. Р

айна и Валери посрещнаха Нова година в Испания. Те решиха да се отдадат на истински любовен романс в Барселона и прекараха последните часове от старата година сами, не в шумни компании.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене