Вратар на „Пирин“(Разлог) може да влезе в Книгата на рекордите „Гинес“

Вторият вратар на „Пирин“(Разлог) Тихомир Добрев спокойно може да се класира за приз в книгата по вина на…съдиите

Стражът е влязъл в полезрението им и съвсем не може да излезе от него, след като те си го нарочиха и добре, че свърши първата част от първенството, иначе можеше да излезе със солидна преднина пред всички останали. Иначе известния с тихия си нрав страж на тима от планинския град само за 1 месец бе включен в постижение без аналог не само в българския, но и в европейския футбол. Само за 1 месец Тихомир Добрев бе санкциониран на два пъти с червени картони за общо 5 мача, но…без да е играл.

Първия път бе одрусан от Дисциплинарната комисия към БФС за 3 срещи след гневния си изблик на стадиона в Гоце Делчев по време на двубоя срещу съименниците. Явно обаче изненадите не бяха свършили и тъкмо появил се на скамейката на отбора от Разлог в друго от дербитата на съседите – срещу „Септември“(Симитли), бе изгонен отново и получи замразяване на състезателните си права за 2 мача. Причината бе бурна реакция на целия щаб срещу решение на главния съдия Станимир Тренчев, при което  главният арбитър и четвъртия покрай линията видяха само и единствено реакцията на Тихомир Добрев, който бе изгонен на трибуните, макар че имаше далеч по-активни в действията си.

Така се оказа, че от ЗС на БФС в София показват някои от слабостите и на колегите си от централата, както и някои други организации, където налагат наказания, само защото трябва да бъдат наложени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене