2:1 за Септември(Симитли) срещу Локомотив (София)

Септември (Симитли) победи Локомотив (София) с 2:1 в проверката играна днес на стадион Септември в Симитли.

Симитличани, започнаха срещата с късмет, като още в 3-а минута Кирил Николов отбеляза първото попадение в мача за 1:0. В 15-а ми минута, изравнителен гол отбелязаха гостите от София за 1:1. В 40-а минута точен за Септември беше Хазуров, който реализира победното попадение за 2:1. Преди края на полувремето Веско Весков бе заменен от Лъчезар Дафков. На полувремето за отбора на Септември в игра влезе Васил Христов на мястото на Илиян Узунов.

В началото на втората част Локомотив имаха две положения, които не можаха да реализират . Около 50-а минута, Владимир Каптиев изпусна да отбележи гол за Септември. Второто полувреме играта се водеше предимно в центъра на игрището, като Локомотив имаха по- голямо надмощие над топката. В 80-а минута, Кирил Димитров на почти празна врата пропусна да отбележи. През втората част старши-треньорът Спас Стоименов поетапно смени почти всички играчи, като в игра влязоха и Йоан Петров, Методи Илиев, Любомир Илиев, Димитър Милчов, Кирил Домозетски, Кирил Димитров.

„Смятам, че играхме добре. Доволен съм от контролата. Беше полезен мач, който е важна част от подготовката ни. Продължаваме да се готвим, в събота ни очаква мач с Разлог“- каза старши-треньорът Стоименов.

Стартов състав Септември (Симитли) Илиян Узунов, Асен Топузов, Ивайло Иванов, Евгени Тунтев, Иван Иванов, Кирил Николов, Борис Божинов, Веско Весков, Анатоли Лулейски, Владимир Каптиев, Борислав Хазуров

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене