2:1 за Септември(Симитли) срещу Локомотив (София)

Септември (Симитли) победи Локомотив (София) с 2:1 в проверката играна днес на стадион Септември в Симитли.

Симитличани, започнаха срещата с късмет, като още в 3-а минута Кирил Николов отбеляза първото попадение в мача за 1:0. В 15-а ми минута, изравнителен гол отбелязаха гостите от София за 1:1. В 40-а минута точен за Септември беше Хазуров, който реализира победното попадение за 2:1. Преди края на полувремето Веско Весков бе заменен от Лъчезар Дафков. На полувремето за отбора на Септември в игра влезе Васил Христов на мястото на Илиян Узунов.

В началото на втората част Локомотив имаха две положения, които не можаха да реализират . Около 50-а минута, Владимир Каптиев изпусна да отбележи гол за Септември. Второто полувреме играта се водеше предимно в центъра на игрището, като Локомотив имаха по- голямо надмощие над топката. В 80-а минута, Кирил Димитров на почти празна врата пропусна да отбележи. През втората част старши-треньорът Спас Стоименов поетапно смени почти всички играчи, като в игра влязоха и Йоан Петров, Методи Илиев, Любомир Илиев, Димитър Милчов, Кирил Домозетски, Кирил Димитров.

„Смятам, че играхме добре. Доволен съм от контролата. Беше полезен мач, който е важна част от подготовката ни. Продължаваме да се готвим, в събота ни очаква мач с Разлог“- каза старши-треньорът Стоименов.

Стартов състав Септември (Симитли) Илиян Узунов, Асен Топузов, Ивайло Иванов, Евгени Тунтев, Иван Иванов, Кирил Николов, Борис Божинов, Веско Весков, Анатоли Лулейски, Владимир Каптиев, Борислав Хазуров

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search