Хаджидимовци станаха част от фиестата в Мадрид след мегасблъсъка между „Реал“ и „Байерн“

Хаджидимово имаше двама свои представители – бившия футболист на „Места“ Стоил Сабахлъков и настоящия старши треньор на тима Ангел Маджиров, които проследиха наживо мегасблъсъка от шампионската лига между „Реал“ /Мадрид/ и „Байерн“ /Мюнхен/.

Дуетът, който е известен не само в родния им град, но и в региона със своето голямо пристрастие към белия балет, не скри удоволствието и еуфорията си от спечеления от испанците полуфинал с 2:1 и стана част от празника по трибуните и заедно с хилядите фенове на отбора от Иберийския полуостров участваха във фиестата по улиците на Мадрид.

 

Случилото се бе не само мечтано от Ангел Маджиров и Стоил Сабахлъков от дълго време, но и мечтано като развой на срещата при първото посещение на двамата на митичния стадион „Сантяго Бернабеу“. За да достигнат до него обаче, дълго време подготвяха логистиката, като зорко дебнеха за изгодни билети за самолет, билети и оферти за хотелски настанявания. Те направиха светкавична резервация броени секунди след драматично спечеления след дузпи четвъртфинал срещу „Манчестър сити“.

Сега двамата ултраси на „Реал“ вече замислят следващата си дестинация за пътуване, която ще бъде Лондон, където да присъстват на финала срещу „Борусия“(Дортмунд). Сериозна въпросителна обаче си остават билетите за „Уембли“, за чието намиране са ангажирани 4 техни познати в Испания и Англия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене