Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Общинският земеделски шеф Митко Дайлев събра на тежка сватба в Кочан елита на областта, синът му Михаил мина под венчило с Айнур Реджепова

Началникът на Общинската служба „Земеделие” в община Сатовча Митко Дайлев в събота вдигна сватба за чудо и приказ  на сина си Михаил Дайлев. Негова спътница в живота е прекрасната Айнур Реджепова от гърменското село Огняново. Преди да си кажат „да”, двамата имат красив романс.

880 л курбан раздадоха на големия събор в с. Говедарци, 86-годишният Илия Цветанов първи се поклони в храма, оркестър „Гейзера“ озвучи планината за 800 лв.

880 литра курбан раздадоха на големия събор в самоковското село Говедарци, посветен на християнския празник Петдесетница. По традиция съборът се проведе пред манастира „Св. Троица“, където е и известното изворче “Аязмото“.

Заради ревност в кв. „Грамада” 32-годишен благоевградчанин преби зверски съпругата си, 4-месечното им бебе не било от него

32-годишният Ивайло Кръстев преби до смърт своята съпруга след ожесточен семеен скандал. Инцидентът стана вчера около 15,00 часа в жилището на семейството в квартал „Грамада” на ул. „Климент Охридски” №69 в Благоевград. Ивайло Кръстев обвинил съпругата си, че той не е баща на 4-месечното им бебе. Мъжът посегнал над жената, докато тя държала на ръце бебето, което не спирало да плаче.

Наем от 700 лв. смачка хората на Първанов в Кюстендил, преместиха се в по-евтин офис

Щабът на АБВ на Георги Първанов в Кюстендил не издържа на високия наем на помещението и спусна кепенци. Хората на бившия държавен глава под Хисарлъка ползваха голям офис в центъра на града, само на 100 метра от БСП. По-рано мястото бе разработен пункт на „Еврофутбол”. „Няма ги вече, висок им е наемът. Не можели да дават по 700 лева. Сега се преместиха на друго място, което е по-малко като размери, пак в същата кооперация, но наемът бил 200 лева“, коментираха обитатели от същата сграда.

Доведеният син на ексгербера Валентин Микев – Владимир, пое командата в щаба на БСП-Кюстендил, Манолова го коронова за парламентарен секретар

Дясната ръка на ексдепутата от ПП ГЕРБ от Кюстендил Валентин Микев и син на жената, с която бившият гербер живее на съпружески начала, премина в щаба на столетницата. Влади, както го наричат всички, стана активист в  предизборната кампания на БСП. Опоненти на червените дори стигнаха до там да го заподозрат, че Манолова го е направила свой парламентарен секретар, въпреки че в списъка на сътрудниците на депутати той не фигурира.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене