От месеци скандал във фейса! Ицо от Благоевград оплю своя съгражданка: Мария Тодорова открадна от мен 500лева и нов таблет за 200лева. Поръчах си я за 1 час, а след като аз излезнах да напазарувам тя ме обра

Христо Александров

„ПАЗЕТЕ СЕ ИЗМАМНИЦА и КРАДЛА !!!
Мария Тодорова открадна от мен 500лева и нов таблет за 200лева. Поръчах си я за 1 час, а след като аз излезнах да напазарувам тя ме обра.
Фейсбука и:
https://www.facebook.com/Mihitooo“ … Този текст спохождат он снимка и линк към профила на благоевградската дама, Мария Тодорова се върти в социалните мрежи на югозападната столица. Благоевградчанинът Христо Александров обяви публично че е наел своята съгражданка Мария Тодорова, неясно за каква цел, за един час а тя взела че то обрала. Топ Преса направи опит да се свърже и с двете страни, но категорично отказват да дадат становище и тривиално дори от дамата бяхме заплашени със съд, ако споменем нещо за отношенията и с Ицо. Странно защо мълчи ако както, тя самата твърди, че всичко е лъжа… Ако е лъжа, тя би излязла да се защити и да докаже че е жертва на клевета например.

От своя страна Ицо от Благоевград, твърди че говори самата истина, нямал доверие на институциите и решил да търси своята справедливост във фейсбука. За целта той преспамна в различни групи своя пост, за да развали по думите му „Бизнеса“ на Мария. Мнение оставяме на вас в коментарите. Споделяйте на воля!

Мария Тодорова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене