Гоцеделчевските хамбалисти на Пирин 64 записаха поредна победа

Отборът на Николай Пиргов победи Осъм Ловеч като гост, в нервен мач, с много двуминутни наказания за пиринци и 8 дузпи срещу отбора на гостите.

Слабо първо полувреме за Пирин 64, което завърши 12:8 за домакините. През второто полувреме, Пирин 64 заигра отлично в защита и с бързи атаки обърна резултата в своя полза, като поддържаше разлика от два-три гола, и до края на мача не изпусна преднината си. Последният съдийски сигнал дойде при резултат 23:24 в полза на Пирин 64.

Традиционно силно се представиха вратарите на отбора – Димитър Ортомаров и Велик Танев. Най-резултатни за Пирин 64 бе Петър Симеонов-10 гола и Райчо Копривленски с 5 гола.

В следващия кръг, на 27.01 (неделя) от 14 часа, Пирин 64 е домакин на силния състав на Чардафон Габрово, който последните години е неизменен медалист в първенството. Пиринци ще разчитат на силна подкрепа от трибуните за успех в този мач.

В края на миналата година, след победа в Добрич над Добруджа, хандбалистите на Пирин 64 си осигуриха участие във финалната четворка в турнира за Купата на България. Отборът бе избран и за домакин на финалния турнир за Купа България (мъже), който ще се проведе на 16-17 март 2019г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене