На учителя с любов: учениците от училището в Дебрен с много подаръци и изненади буквално разтопиха сърцето на учителя си Тюлфит Караибрахимов за рожденият му ден

Един безкрайно щастлив ден се оказа  днешният  за учителя от ОУ „Св. Климент Охридски „ ,Тюлфит Караибраимов  който всички класове в които имаше днес той имаше часове го  посрещнаха с  много подаръци и  изненади  заради неговият рожден ден .

Г-н Караибраимов  не успя да скрие сълзите си  и с мили думи  благодари на децата  затова, че те отново успяха да докажат, че той им е скъп и нужен за тяхното развитие, за полета им в живота!

 

„Децата са слънца, които с лъчите си сгряват сърцата на всички около тях.

Децата са цветя, които се сгряват от лъчите на тези, които са около тях!

Децата са плахи пеперуди, които пърхат с крилцата си и ще кацнат само при този, който не би ги наранил, този, който само с един малък подтик ще им вдъхне сили отново да полетят в небесата !.“Тези думи казаха  днес на любимия си учител Караибраимов всички ученици в които той имаше часове  а, изказаните чистосърдечни думи буквално разтопиха сърцето на учителя . Така ,днес на рожденият си ден , учителят Тюлфит  Караибраимов  стана носител на  страхотната грамота  която му връчиха  учениците  от 5-„б“ клас –„Учител мечта „.

Осмокласниците освен подаръци за спомен връчиха на Караибраимов  и  най големият за него подарък а именно ,невероятно послание в което учениците казват всичко .  В неговият осми клас пък атмосферата освен празнична бе и изключително задушевна и трогателна .Голямата изненада  бе огромният  плакат при вида на който Караибраимов не можа да сдържи сълзите си и радостта си от преминалата и през детската психика като буря неприятност в началото на ноември миналата година когато бе обвинен в побой над двама ученика .

Тогава  голяма част от родители, целият състав  от учители и персонал  на училището  и жители на Дебрен  застанаха като един и защитиха неговото достойнство като учител и  жител на Дебрен  с което създаденото  напрежение  около  въпросното недоразумение е вече в история.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене