Нова регионална централа в гр. Гоце Делчев

На 19-ти Декември лаборатория Кандиларов откри новата си централа за региона на югозападна България в град Гоце Делчев! На откриването присъстваха наши партньори и приятели от цялата страна, с които отпразнувахме успешния старт и разрастването ни.

 

Кирил Кандиларов

Събитието беше открито от г-н Кирил Кандиларов съосновател и член на борда на директорите на лабораторията. В своята презентация той представи мисията и целите на организацията, свързани най-вече с устойчиво развитие на бизнеса и предоставяне на качествена услуга за все по-голям кръг от пациенти.

 

Новооткритият обект е оборудван с високотехнологична апаратура, притежаваща капацитет да извършва изследвания в различни диагностични направления – Биохимия, Хематология, Коагулация, Химично изследване на урина, Вирусология, Серология, Микробиология и Паразитология. Като най-голям принос за района, смятаме че ще бъде достъпът до тестове от най-ново поколение в областта на Генетиката, с които до сега населението там нямаше досег. Партньорството на лаборатории Кандирларов с голямата Германска група Лимбах предоставя възможност на пациентите да изберат лаборатория с голям спектър от изследвания, които се извършват на територията на България и Германия и свидетелства за западноевропейското качество на услугите!

 

Скоро предстои откриване и на още пунктове в района. Първият ще е в град Хаджидимово.

 

Очакваме Ви на адрес бул. Гоце Делчев №22, гр. Гоце Делчев, всеки делничен ден от 08.00 до 16.00!

Лаборатория Кандиларов - Екип Гоце Делчев

kandilarov.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене