Разбра се кой е пострадалия мъж от Дебрен, при каскадата край Места

Тежко пострадалият водач на лекия  автомобил „Рено Меган“при страховитата каскада преди дни на пътя Гоце Делчев – село Места е 50 годишният Юлкер Ходжов  от гърменското село Дебрен .

Юлкер Ходжов е един от първите бизнесмени  в Дебрен, собственик е на кафе“Централ“ и на хранителния магазин в центъра на селото  .

След тежката катастрофа и страховита каскада  която преживя ,Ходжов е настанен за лечение и наблюдение в гоцеделчевската болница „Иван Скендеров“ с комоцио и съмнение за счупен таз .

Причина за тежкият инцидент е високата и несъобразена с пътните условия скорост с която се е движел пострадалия водач .За щастие Юлкер Ходжов е пътувал сам и няма други пострадали .  Пътно транспортното  произшествие  стана миналия ден около 14:05 часа, на път II-19  между  Гоце Делчев и село Места, при който,50 годишния Юлкер Ходжов управлявайки  собственият си автомобил „Рено Меган“, на десен завой излиза в ляво от пътното платно и се преобръща в река Балташка.“ Как се е измъкнал  от преобърнатото возило и  дълбоката пропаст сам ,и как се е добрал до пътя за да търси помощ в това състояние“ коментират и се чудят  съселяни на Ходжов който според тях само  по чудо е останал жив .

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене