ЧЕРНА ВЕСТ! Внезапно почина дългогодишният шеф на Вик – Разлог и бивш зам.кмет Бл. Дункин

Тъжна вест потресе Разлог. На 58 години внезапно от този свят си отиде една от най-уважаваните личности в града и дългогодишен шеф на ВиК – Разлог инж. Благой Дункин.
Той е починал тази вечер след внезапно прилошаване. Линейка на Спешен център – Разлог е транспортирала инж. Благой Дункин до болницата, но за съжаление лекарите не са успели да го спасят. Най-вероятно масивен инфаркт е причина за смъртта му.

Черната вест потресе семейството, близки, приятели и целия град.

Инж. Благой Дункин е сред емблематичните личности на Разлог и ще остави дълбока следа в политическия и социален живот в планинското градче. Приятелите му споделят, че той винаги е бил олицетворение на гражданската съвест на хората, истински борец за справедливост и по-добър живот, винаги открит и честен.

Инженер Благой Дункин 10 години бе шеф на ВиК – Разлог, две години бе заместник-кмет на община Разлог по времето на Любен Татарски. През 2009 година на частичните избори бе кандидат за кмет на община Разлог. След изборите през 2011 г. той стана общински съветник и бе сред най-активните местни парламентаристи. На последните местни избори през 2015 г. той отново влезе в битката за кмет на община Разлог.

ИВАН ПЕТРОВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене