Да помогнем на малкия Мартин!

Поредната благородна кауза- лечението на 8- годишния Мартин Даутев, който страда от детска церебрална парализа отново обедини хората от Банско и региона. Те вече успяха да съберат 50 хил. евро, които бяха, необходими за първия курс на лечение, но са необходими още 55 хил. евро за втори курс. Средствата са непосилни за неговата майка Йорданка Слаева, която е самотна и сама се грижи за детето си. Въпреки трудностите жената не се отказва и се бори за един по- добър живот за сина си. В момента двамата са в рехабилитационен център „Рибем“- Истанбул, Турция, където Марти се лекува от най- добрите специалисти в южната ни съседка. Лекарите дават огромни шансове за подобряването на малкия боец.

Каузата за лечението му обедини стотици хора от региона. Самодейци от Банско и Разлог организираха концерти, ученици направиха поредица от благотворителни базари и други мероприятия и успяха за съберат необходимите средства за първия курс.За вторият обаче, който е с продължителност 7 месеца и ще започне от първи февруари са необходими допълнително 55 хил. евро. Срокът е кратък, а лечението наложително. За да успеят да се съберат необходимите средства в градовете Благоевград, Сандански, Петрич, Симитли, Гоце Делчев ще бъдат поставени кутии за дарения, където всеки може да помогне за благородната кауза. Средства могат да бъдат дарявани и на:

• Банкова Сметка:
BG89 FINV 915010 BGN 0J1GW
(Първа инвестиционна банка)
ЙОРДАНКА РОСЕНОВА СЛАЕВА
• PayPal: paypal.me/dani8510
• Хелп Карма: helpkarma.com/help/sysblufw7
• DMS на номер 17 777 с текст DMS MARTIN

„Нека в навечерието на най- големият Християнски празник „Рождество Христово“, бъдем съпричастни и да отворим сърцата си за добро! Нека дарим искрица надежда за малкия Мартин.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене