Без категория

Хаджидимово тъгува

Съдебен лекар ще направи съдебномедицинска експертиза на удавилия се вчера по време на риболов 32-годишен Атанас Даскалов от Хаджидимово.

Инцидентът потресе жителите на граничния град. Местните разказват, че Наско израснал само с баща си, тъй като майката заминала да живее в Гърция.

Той също често ходел да работи в южната съседка, но винаги се прибирал, за да нагледа баща си. „Много трудни бяха детските години на това момче и сега заслужаваше да живее, да си подреди живота, да създаде семейство и да се радва”, коментират съседи на нелепо загиналия във водоема край Хаджидимово млад мъж.

Нещастието стана вчера, в следобедните часове. Атанас Даскалов отишъл с приятели на риба и решил с лодка да влезе навътре, за да хвърли захранката.

За беда лодката го подмамила и той паднал във водата. Приятелите му скочили да му помогнат, но той им извикал само едно ”спокойно” и секунди след това потънал. Веднага е започнало претърсването на водоема, но тялото на младия мъж е било открито часове по късно, оплетено в тинята.

Лекари коментираха, че вероятно Даскалов е надценил уменията си на плувец и е решил, че сам ще излезе от водата.

Предполагаемата причина за нелепата смърт е ледената вода, която е парализирала тялото на Атанас и това му е попречило да изплува, смятат медиците от Спешна помощ.

За утре е насрочено погребението на младия мъж в родния му град Хаджидимово.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене