КЪДЕ БЯХТЕ, КОГАТО ТОП ПРЕСА ПИСА?! Цеклеов „заграби“ апетитна сграда?

 Фирма „Ник Енд Ес-2015“ ЕООД, представлявана от сина на съдия-изпълнителя от Разлог Георги Цеклеов – Станислав, е депозирала заявление в община Разлог за инвестиционно намерение в обществената баня в разложкото село Баня. Дружеството е собственик на втория етаж на сградата, придобит чрез публичен търг преди около два месеца. До продажбата се е стигнало заради дългове на предишния му собственик. След наддаване от първоначално обявената цена от 216 000 лева вторият етаж на банята е продаден за 280 000 лева.

Първият етаж на банята е общинска собственост и също е на път да бъде продаден. Продажбата ще бъде подложена на публично обсъждане, по време на което ще бъдат изложени в детайли намеренията на инвеститора.

Депозираното инвестиционно намерение на Станислав Цеклеов е за цялата сграда, предвижда се единият от двата съществуващи басейна, които са на първия етаж, да продължи да функционира като обществена баня, така обектът да запази и социалната си функция, а пенсионерите от селото ще могат да ползват два пъти седмично услугата безплатно. Другата половина от първия етаж заедно с втория се предвижда да бъдат превърнати в модерен балнеосанаториум.
Управителят на фирмата Станислав Цеклеов тази година завършва Професионална разложка гимназия „Никола Стойчев“. Мечтата му е да следва право и да продължи по стъпките на баща си. Извън училището в свободното си време е отдаден на спорт. Той е една от младите надежди в мотокроса.

Съдружник във фирмата с равно дялово участие е и неговата сестра Николета, която също учи право в ЮЗУ „Неофит Рилски”.

Вестник Топ Преса – югозападният таблоид разкри за пъклените намерения на стария играч баща му, още февруари месец. Разбира се никой не взе отношение, щото Цеклеов знае как да маскира законово нещата. Въпросът е това нормално ли е? Има ли кой да провери Цеклеов, действията му, имотите му, парите на децата му и на семейството му. Как се пие сиромашка кръв и как се забогатява от нея. Очаквайте продължение!

Тодор Тодоров

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене