Атанас Камбитов- „Кмет на гражданите“ в националния онлайн конкурс „Кмет на годината 2018“

Станаха ясни и победителите в категорията „Кмет на гражданите“ в националния онлайн конкурс „Кмет на годината 2018“, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.

Отличените градоначалници отново са трима – по един за малка, средна и голяма община. Това са кметовете на Ивайловград – Диана Овчарова, на Смолян – Николай Мелемов и на Благоевград – Атанас Камбитов.

Всички те бяха наградени лично от Мая Манолова, омбудсманът на Република България.

„Чест е да бъда част от тази голяма церемония, за да връча наградата „Кмет на гражданите“.  Най-важната категорията на местните управници, които са получили отличен от своите съграждани. Това носи най-голяма удовлетвореност, но и най-голяма отговорност“, каза Манолова.

„Благодаря за подкрепата на хората през всичките тези години, с които заедно работихме Благоевград да става все по-хубаво, красиво и уютно място за живот. Благодаря на правителството и премиера за помощта. Искам специално да изкажа благодарност и към г-н Боян Томов за това, че създаде този конкурс – този позитивен конкурс, чрез който се показват усилията и работата на българските кметове – парковете, велоалеите, улиците, санираните блокове“, заяви кметът на Благоевград Атанас Камбитов.

„Всеки от нас ежедневно се труди и стараде за бъдещето на своята община. Благодаря на г-н Боян Томов, че превърна конкурса „Кмет на годината“ в традиция“, обърна се от своя страна кметът на Смолян Николай Мелемов.

„Няма по-голяма награда за един кмет от признанието на неговите съграждани“, заяви управникът на Ивайловград Диана Овчарова.

Кои общини са призьорите в „Кмет на годината 2018“ – четете само в Kmeta.bg. Цялата церемония очаквайте тази вечер от 23.15 по БНТ1.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене