Третокласници от Първо ОУ, в Седмицата на бащата бяха гости на РУ – Гоце Делчев, посрещна ги бащата на съученичката им Лилия Филипова – мл. инспектор Димитър Филипов

Тази година в  рамките на Седмица на бащата бе отбелязан и Деня на българската полиция. По този повод учениците от III „б„ клас от Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ бяха скъпи гости на  Районно управление на МВР. Посещението бе организирано от бащата на ученичката Лилия Филипова  Димитър Филипов който е младши инспектов в гоцеделчевската полиция .

Третокласниците станаха свидетели  на любопитна демонстрация от бащата полицай Филипов, на различна полицейска екипировка, специализиран  автомобил, оръжие и други средства от екипировката на полицая.

Заместник началникът на управлението пък, Васил Франгов изнесе пред малчуганите много полезна за тях  беседа за правилното отношение на децата към закона и законосъобразното поведение в обществото. На учениците бяха раздадени писмени препоръки и флаери към родителите им  водачи на МПС, за спазване на закона на пътя, за предотвратяване на ПТП с деца както и прадпазване на подрастващите от пътни инциденти.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене