СКАНДАЛ В ТОП ПРЕСА! Айрола Ходжов от Дебрен: Законите само за нас простосмъртните ли важат? Има ли закони за полицай от Дебрен?

Айрола Ходжов от Дебрен: Законите  само за нас простосмъртните ли важат,полицай от Дебрен 2 години си кара джипа на лов , по нивите и по селото без регистрация ,без застраховки,не платени данъци и  никакви документи 

 Уважаема редакция  изпращам ви тези снимки за да се види как в нашето село Дебрен законите  важат само за нас простосмъртните , а за полицая Мустафа Узун няма закони , просто за него те не важат защото  самият той е Закона и то облечен в униформа .

2 години полицай Мустафа  Узун си кара джипа  без регистрация, без данъци и без застраховки пред очите на хората от  цялото село .Човекът си ходи на лов с нерегистрираното си возило за което не плаща и лев данък , обикаля  по селото  ходи си и по нивите  и в същото време същият този полицай  олицетворява и е пазител на Закона .

Що за система ,що за законност . В тази връзка като добросъвестен гражданин и като човек който се дразни от наглостта на  хора като въпросният „пазител“ на закона ,в събота след като го видях за пореден път зад волана на незаконния му джип реших да информирам . Обадих се на тел. 112 , обясних случая , направих снимки  и от там изпратиха полицейски патраул на място от РУ Гоце Делчев . В същото време полицаят разбра за моите действия слезе от джипа и го  изостави,  ей- така на една  улица . Колегите му като дойдоха вероятно вече информирани и подготвени , констатираха уж нещо си и ми зададоха най- нагло въпроса от който силно се подразних  ,попитаха ме „ Ти що се занимаш с глупости“и си тръгнаха . По късно въпросният джип ако може да се нарече такъв бе скрит в един гараж  а полицаят чист като сълза , ни лук ял ни лук мирисал.

А ,значи било глупости, ами глупост ли е например глоба за не  поставен предпазен колан, глупост ли е  не даден навреме мигач, неправилно изпреварване , или липса на пожарогасител в багажника? Не, не е глулпост разбира се , щом го изисква закона  всички сме длъжни да спазваме,ако не  плащаме си глоби и търпим санкции , но никак не е  и глупост да управляваш нерегистрирано превозно средство.Ей така  на аванта ! Не регистрирано , да не плашаш данъци, застраховки   просто ей така защото си облечен в полицейска униформа .

 Та , уважаеми властници и полицейски шефове питам  аз, Законите  за нас простосмъртните ли са само  написани и къде  пише ,че за полицаите  те не важат и могат да я карат през просото како на тях им е удобно .

 Настоявам за  проверка , настоявам за санкция и наказание за  полицейският служител Мустафа Узун. Колкото и да се крие и отрича цялото  село Дебрен знае чий е  въпросният джип и кой го кара . Аз също съм готов да свидетелствам .  Законите са за всички!!!!Снимките съм изпратил и в предаването „Господари на  ефира“ .

 С уважение Айрола Ходжов , с. Дебрен .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене