Люси Дяковска инкогнито в Благоевград! Гостува на Методи Байрактарски – благоевградският шеф на Топ Преса!

Днес Люси Дяковска посети Благоевград специално заради срещата си с Методи Байрактарски – зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса. Интервю с Люси четете в печатното издание на Топ Преса!

Люси Дяковска и Методи Байрактарски

На 9 ноември от 19:00 часа, в зала „Яворов“ благоевградчани ще имат възможността да гледат „Вечер на мюзикъла“ с Люси Дяковска. Музиката ще разказва истории.  В програмата са включени едни от най- вдъхновяващите световни мюзикъли, като „Котките”, „Цар Лъв”, „Мулен Руж”, „Уестсайдска история”, „Клетниците“, „Исус Христос Суперстар“, „Коса”, „Кабаре” и „Чикаго“. В представлението е включено още и “Dancing Queen“, един от най- популярните мюзикъли в съвремието.

За публиката в Благоевград Люси Дяковска ще представи компилация от песни на легендарната рок група Queen и популярни пиеси от Джордж Гершуин.  На сцената, с нея ще бъдат още и  диригентът Левон Манукян, който заедно с Георги Милтиядов, са автори на аранжиментите и  невероятните музиканти от Плевенска филхармония.

В продължение на два часа жителите и гостите на Благоевград ще се докоснат до хармония, талант, творчество и красива музика.

Билети може да намерите на касата на зала „Пейо Яворов“ от понеделник до петък от 10.00- 17.30 часа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене