След светска статия в toppresa.com : Така ще е в МВР! Едни ща лапат и пенсия и заплата и ще обикалят света, младите полицаи едвам ще свързват двата края!

Пенсия плюс заплата – света е наш!

Статията публикувана в информационна агенция toppresa.com със заглавие “ Съветничката на ГЕРБ в Гоце Делчев показа пищен бюст от Мъртво море, развя трибагреника ни по Червено море“ , отразявайке чисто светски фактът, че общинската съветничка от ГЕРБ – Гоце Делчев, Костадинка Богданова е била на екскулзия в Израел заедно с мъжа си, активира небивала вълна от недоволство на пощата на медията ни. 

Повода разбира се, не е въпросната екскурзия и самата Богданова, а нейният съпруг, който е началник в Гранична полиция и видимо от снимките си е изкарал много добре. Редови служители на Гранична полиция и МВР, като цяло, млади момчета пишат възмутено на Топ Преса с молба да зададем публично въпроса : До кога така в МВР!? Едни ща лапат и пенсия и заплата и ще обикалят света, младите полицаи едвам ще свързват двата края!? В случая те визират разузнавачът Георги Богданов, съпруга на общинската съветнична, който по информацията им взема над 1300 лева заплата като действащ полицейски началник и над 700 лева пенсия, защото в МВР е разрешено и пенсионери да работят. Случаят е представен и на синдикатът на МВР, с цел да се сигнализира и министъра и управлението и да се прекрати тази нагла, безочлива практика – законът да разрешава на старите „капи“, хем да работят хем и пенсия да вземат. З асведение полицаи които са били в болничен едвам им се изплаща и петдесет процента от заплатата, а на такива като Богданов, дори и на екскурзия „надника си им върви“. Това къде по света го има? Какво излиза, че тези които са „от шарената крава“ ще доят МВР, както си искат и ще обикалят света, доволни от парите които вземат,  а младите полицаи, ще гледат и ще преглъщат жадно. Изобщо случаят с екскурзиантът Богданов, наистина ще разпали небивала вълна от недоволство, това се усеща. Нуждата о подобна реформа в МВР за пенсионирането и работатан на радови служители ще стане още по силна и нищо чудно, тази ексурзия на началникът от Гранична Полиция, да промени порочната според нас и младите служители на МВР практика. Апелът на служителите дошъл в редакцията на информационна агенция toppresa.com, ще бъде предоставен и на местните депутати, дано се впрегнат и в някаква законодателна иницитива по случая. 

Богданов показва нагледно как се живее с пенсия и голяма заплата. Евала!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене