Новата седмица ще започне с топло време

Топла седмица, ноември започва лятно.

Новата седмица ще започне с топло време за края на октомври и началото на ноември.

В понеделник ще има разкъсана облачност, а дневните температури ще започнат да се повишават. Максималните градуси за понеделник ще бъдат между 22 и 24 градуса, за района на София около 23 градуса. Сутрешните температури също ще се повишат и ще бъдат между 8 и 13 градуса.

Във вторник ще се изясни и над Западна България ще бъде предимно слънчево, над Източна с повече облаци, валежи не се очакват. Дневните температури ще се повишат още малко и ще бъдат между 23 и 25 градуса, в Северна България дори ще се повишат до летните 27 градуса.

В сряда ще бъде топло и слънчево над цялата страна, с предимно летни температури – около 24-27 градуса. Сутрешните температури ще бъдат около 9-11 градуса.

В първия ден от ноември се очаква да се заоблачи навсякъде, но валежи отново са много малко вероятни. Температурите слабо ще се понижат и ще бъдат около 22-24 градуса.

И в петък – 2 ноември, ще бъде топло, отново ще има повече облаци, но температурите остават над 20 градуса.

В събота в Източна България градусите ще се понижат и ще бъдат около 18, а в Западна България около 22-23 градуса.

В неделя навсякъде температурите ще се понижат с няколко градуса и ще бъдат между 17 и 21 градуса, ще има разкъсана облачност, валежи отново не се очакват. /БГНЕС

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене