Бербатов: Не съм Бил Гейтс, за да оправя ЦСКА

бербатов

Димитър Бербатов се появи на стадион „Българска армия“, за да награди призьорите от традиционния детски турнир „Данониада“. Въпреки известното закъснение, футболната звезда дойде на „Армията“ около 12 часа и раздаде купи и индивидуални трофеи на малчуганите. След това голмайсторът на Монако беше наобиколен за автографи и снимки. Първоначално звездата от Благоевград отказа да говори пред медиите, но все пак склони и каза няколко думи.
„Подписах за още една година с Монако и всичко си дойде на мястото“, заяви Бербо, пред Блиц.
На въпрос дали знае, че в момента се провежда Общо събрание на ЦСКА, Митко отговори: „Не, нямам идея. Далеч съм от тези неща. Има човек, който е там (б.р. – визира Емил Данчев). Аз може да съм си купил акции много преди това, но това е нещо, което нито казвам, нито обявявам. Това са си мои неща. В момента съм действащ футболист, други неща са ми на главата.“
Попитан дали може да помогне на ЦСКА, Бербатов каза: „Да ти приличам на Бил Гейтс?! Аз не съм човекът с магическите пръчки, че да оправям ЦСКА. Това е работа на много хора. В момента други неща са ми на главата. Когато това приключи, вероятно ще дойде друга глава в моята история.“
„Нямам близки контакти с ръководството на ЦСКА, разберете, хора. Щом са поели ЦСКА, трябва да се оправят“, отговори Бербо на въпрос дали настоящото ръководство на „армейците“ му вдъхва доверие.
„Не може да ме разберете, други работи са ми на главата“, продължи звездата на Монако.
След това Бербатов беше попитан дали не трябва той, Христо Стоичков, Любо Пенев и другите легенди на ЦСКА, да дават пример на феновете на клуба, купувайки си акции. „Аз какво казах преди малко?!“, отсече нападателят.
Репортерите добавиха, че той така и не обявява дали наистина притежава акции на ЦСКА. „Това какво означава?“, обърна се Митко към журналистите.
„Това е лошото, че трябва да се дава пример. Има цесекари, половин България е червена. И ако си истински такъв, отиваш и го правиш. Не трябва да се дава пример“, продължи Бербатов.
„Ти си лицето на ЦСКА“, обърнаха се журналистите към звездата, а той отговори: „Само аз ли?!“.
„Томов не ме е търсил. Последно ви казвам – други неща са ми на главата“, заяви още голмайсторът.
След като вчера Борислав Михайлов каза, че новата екипировка на националния отбор ще стои добре на Бербатов, нападателят отговори с усмивка: „На мен всички екипи ми стоят добре.“
Журналистите го подканиха да каже дали би се върнал в държавния тим и може ли да облече екипа на България, след което Митко завърши отново с усмивка: „Благодаря ви, децата бяха страхотни!“.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене