Connect with us

Хороскоп

Хороскоп за 2 октомври!

Published

on

ОВЕН

Във вторник трябва да бъдете много внимателни в думи и дела. Поведението на повечето от вас ще бъде двойствено, но не поради намерение да измамите някого, а защото е нарушено вътрешното ви равновесие и изпитвате известен страх от провал на предстоящите си задачи.

ТЕЛЕЦ

Телците има на какво да разчитат, но днес не са достатъчно инициативни, сред тях преобладава настроение за бездействие, стремеж към наслаждения, отпуснатост. Трудно бихте успели да направите крачка напред по пътя за осъществяване на стремежите си.

БЛИЗНАЦИ

При Близнаците преобладава спокойствието. Импулсивността ви е значително намалена и някои са предразположени към мистика. Практическите ви занимания във вторник ще изостанат на по-заден план. Насочете усилията си към теоретичното обмисляне на идея.

РАК

Раците се чувстват неудобно в дома си. Макар че са спокойни вътрешно, те ще направят всичко възможно да покажат колко им е неуютно дори с цената на фалшива нервност. Не се вживявайте в тази роля, защото накрая наистина ще загубите спокойствието си.

ЛЪВ

Лъвовете ще имат успешен ден, ако съумеят да се възползват от помощта на жена. Денят е натоварен и за повечето от вас е преизпълнен с договорености. Духът на някаква нова изява витае около вас, но на този етап нейната характеристика е на ниво кристализация на идеята.

ДЕВА

Продължавате да бъдете в състояние на пренапрегнатост и с голямо съмнение относно реализацията си. Мнозина желаят да постигнат максимална свобода за работата си в бъдеще. Предстоят ви разговори с хората, с които в последно време сте контактували по този въпрос.

ВЕЗНИ

Странен и малко объркан ще бъде вторник за Везните. Тази характеристика ще има няколко различни направления и ще се прояви за всеки според дневната му програма. Това има отношение към вашата работа, дома, здравословното състояние, деловите преговори.

СКОРПИОН

В много отношения вторник носи успех за Скорпионите и личен шанс. Работният ден ще премине бързо и без затруднения, а пред някои от вас се разкрива възможност да проведат делови разговори или успешно да завършат вече започнатите. Работете самостоятелнo и ще успеете.

СТРЕЛЕЦ

Повечето от вас днес са склонни към крайности както в действията, така и в решенията си, независимо дали те имат отношение към проблемите в момента, или се отнасят до бъдещето. Подобна агресия, насочена към самите вас, няма да ви доведе до конструктивност. Спазете днес обещанието си към любимия човек, в противен случай ще взривите недоволството му и задълго ще страдате.

КОЗИРОГ

Всички успехи се базират на активността и на шанса, а днес не ви липсват и двете. Пазете се само от нереалистични стремежи и желания, които са неосъществими. Положителните ви възможности се определят в сферата на финансите, при партньорските договаряния и недвижими имоти. Относителни са възможностите ви днес в сферата на финансите, печалбите ви са 50 на 50.

ВОДОЛЕЙ

Контакти, срещи, телефонни разговори и активност по всички направления означава вторник за вас. Съществува малко напрежение, има и ядове, но в крайна сметка денят завършва добре. Ядовете са свързани с работата и с евентуално ваше забавяне там, което не е по ваша вина. Ще се разбере истината кой е виновен за това, но вие ще трябва да влезете в обяснителен режим. Но запазете спокойствие.

РИБИ

Опитите ви за успешни действия до обяд ще имат съмнителни резултати. Много по-успешни ще бъдат действията ви през втората половина на деня, когато можете да направите важни контакти и да действате плодотворно по финансови въпроси. Вторник не е ползотворен за артисти, въобще за хора на изкуството. Няма да имат творческо вдъхновение.

Хороскоп

Хороскоп за 29 октомври

Published

on

ОВЕН

Четвъртък е малко кризисен по отношение на деловите задачи, но ако сте достатъчно деятелни, ще постигнете желаните резултати. Възможно е да имате повече професионална работа, но ще се справите блестящо, ще бъдат оценени качествата ви.

ТЕЛЕЦ

В четвъртък ще се разкрият някои фактори, влияещи върху личния и деловия ви живот, не са приятни, изглежда ще възпрепятстват работата ви. Съобразете се с обстоятелствата и отложете някои ангажименти за друг ден от седмицата.

БЛИЗНАЦИ

Мнозина Близнаци са завладени от мрачни мисли, но четвъртък е с добра характеристика за емоционалното ви състояние. Благотворна роля за настроението ви ще имат срещите и контактите днес. Ще ви радва компанията на приятели, ще получите приятно съобщение. За някои се изпълнява любовно желание. Четвъртък е кризисен и за

РАК

Раците по отношение на професионалното развитие, силно застрашени сте от допускане на грешки в работата си. Не сте предпазени и от огорчения. Приятно ще се чувствате в компанията на приятелка или близка жена вкъщи.

ЛЪВ

Мнозина ще бъдат ангажирани с финансови дела, като не са изключени трудности и смущения в това отношение. Застрашени сте и от допускане на грешки. Звездите очертават добри перспективи спрямо професионалното ви развитие и интимния живот.

ДЕВА

Денят е натоварен с ангажименти, но звездите дават картбланш за осъществяване на програмата. Още повече че в живота ви настъпва благотворна промяна, която първоначално ще се яви в любовните дела. Съществено значение има едно запознанство. Перспективата е хармонична и стабилна връзка.

ВЕЗНИ

Четвъртък е неприятен за дамския състав на Везни. За всички обаче звездите определят домашно-семейна промяна, която може да бъде символ на нов живот. Трудностите ви днес са по отношение на работата и общуването с другите. Освободете се от мисълта за причинено ви зло, не разчитайте и на обещания.

СКОРПИОН

Късметлии сте днес и ще ви върви както по отношение на любовта, така и в делови смисъл. Очертават се благотворни контакти сред бизнесмените и хората на изкуството. За някои изпъква запознанство, полезно за професионалното развитие, а за други – метаморфози в любовните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Особено благоприятни са контактите, срещите и разговорите ви в четвъртък. Не е изключено едно запознанство да промени към добро деловия ви живот и бюджета ви. По отношение на професионалните дела се изясняват някои интересуващи ви обстоятелства. Очаква ви днес скок в професионалната стълбица, който ще стабилизира финансите ви. Пазете се от допускане на грешки в работата.

КОЗИРОГ

За мнозина четвъртък е изцяло зает с уреждане на домашни или семейни дела, изготвяне на документи. Изясняват се някои интересуващи фактори, влияещи върху личния ви живот. Освободете се от вътрешния негативизъм и бъдете мили и общителни. На силни позиции сте и бихте могли да постигнете целите си. Сега е моментът да поставите исканията си пред началниците си.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък е доста емоционален за представителите на Водолей и като че ли цялата им програма за деня е съсредоточена в областта на контактите. Внимавайте обаче да не създадете грешно впечатление за себе си у другите. Едно запознанство е със силна любовна тенденция, което ще прерасне дори и в брак.

РИБИ

Денят е благоприятен както в делови, така и в личен план. И за вас позитивно влияние върху настроението ще окажат срещите и приятелските компании. Освен това може да получите важна информация относно домашните и професионалните дела. Денят е много добър за хората, занимаващи се с изкуство. Творците между вас ще имат възможност да осъществят среща с влиятелен човек, който ще им помогне в творческия процес.

Continue Reading

Хороскоп

Хороскоп за 28 октомври

Published

on

ОВЕН

Днес Овните са объркани и са склонни да загубят своята далновидност относно проектите си. Съсредоточавате усилията си в “правене на пир”, а това ви лишава от възможността да забележите добрите предложения в сряда.

ТЕЛЕЦ

В сряда Телците могат да провалят служебния си ден, ако се впуснат в глупави спорове с колеги и шефове. Бъдете предпазливи и деликатни в общуването с другите, избягвайте прибързани действия и необмислени решения. Спрете вниманието си на контактите и протекциите, от които можете да се възползвате днес.

БЛИЗНАЦИ

Сряда е ден със силна положителна или силна отрицателна характеристика за вас. Днес двете тенденции се преплитат, като по-добрата благоприятства дома ви. Тук позициите ви са много стабилни и всякаква дейност, допринасяща за комфорта и уюта, ще бъде удовлетворяваща днес.

РАК

Денят е подходящ за изглаждане и хармонизиране на отношенията с другите. В този смисъл контактите ви днес носят облаги. Твърда позиция във взаимоотношенията може да си позволите само в бизнес дейността, където днес имате възможност окончателно да разрешите финансов проблем.

ЛЪВ

Лъвовете са мобилизирани в сряда, но в желанието си да доведат нещата до завършен вид в дейността си може да извършат доста грешки днес. Ползотворен служебен ден и успехи в делата с администрации и обществени организации. Сряда е благоприятна и за срещи с приятели.

ДЕВА

За Девите денят е щастлив и носи много успехи в професионално естество. В службата ще имате повод за празник и ще се чувствате истински удовлетворени от свършената си работа. Денят е много изгоден за срещи и контакти. Твърде възможно е приятел да ви направи голяма финансова услуга.

ВЕЗНИ

Приятен и хармоничен ден, предприемчивата ви натура в сряда ще отсее важното при срещите и контактите си и ще реализира идеите. Очаквайте едно посещение вкъщи, което ще ви достави радост и емоционална пълнота. В службата сряда е лош ден, внимавайте да не скандализирате някой шеф.

СКОРПИОН

Наблюдават се известни проблеми от лично естество, за чието разрешаване е възможно да проведете правни консултации. Ще бъдете доста натоварени със служебни ангажименти и в желанието си всичко да свършите както трябва може да пропуснете други важни изисквания и по този начин да си навредите.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки че сте малко потиснати днес, сряда носи много добрини и перспективи за вас. Професионализмът ви и бизнес активността ще допринесат за финансовите ви успехи днес. Само илюзорни могат да бъдат служебните ви неприятности, защото имате поддръжката на близък родственик. Възползвайте се от този факт и не позволявайте да ви въвличат в спорове. Винаги третата страна е губеща.

КОЗИРОГ

Мнозина Козирози изглеждат конфликтно настроени, необходима е въздържаност. За постигането на желания успех днес голяма роля имат приятелите. Освен деловата подкрепа ще бъдете емоционално удовлетворени. Денят е плодоносен за партньорство – делово и интимно. Опитайте да се разведрите с нещо интересно, откъсвайки се от проблемите.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите в сряда са в добра форма и чудесно настроение въпреки финансовата ви затормозеност. Доста тежък е служебният ден, където освен работата сте и много зависими от настроението на шефа. Внимавайте и по никакъв повод не изказвайте недоволството си във връзка с професионалното заплащане.

РИБИ

Рибите днес се чувстват защитени само в домашната цитадела. Вие сте с лошо самочувствие и зле настроени за другите. Ако се опитате да излезете от състоянието си на самозатваряне и бъдете по-контактни поне с приятелите си, няма да съжалявате от пропускането на шанса си днес. В службата ще сте потиснати и притеснени, съсредоточете се в работата си. Само с чужда помощ ще съумеете да финализирате важен проект.

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

ПОПУЛЯРНИ