Величка Цветкова подаде оставка с нея си тръгва и племеницата й Мария Цветкова секретар на ОБС Гърмен

 Две дами- герберки , на ключови длъжности напуснаха администрацията на община Гърмен . Не са уволнени !!!!

 Заместник кмета от ГЕРБ на  общ. Гърмен,Величка Цветкова в петък е подала  най после оставка,а от днес официално е овакантила  заеманата от нея до сега длъжност . Преди минути кмета на общината,Минка Капитанова е подписала заповедта на заместничката си  която  подаде оставка след декларация на ГЕРБ за снемане на политическото доверие от общинският кмет  Капитанова поради преминаването й заедно с още 8 общински съветника и председателят на ОБС Исмет Узунов в ДПС.

 Заедно със заместник кмета Вили Цветкова от администрацията на  Гърмен  си тръгва и нейната племенница Мария Цветкова,която до сега бе временно изпълняващ  длъжността  секретар на Общинският съвет . Причината за  напускането на секретарката на  ОБС –Гърмен Мария Цветкова не е уволнение, а поради завръщане от майчинство на титуляра на длъжността – Снежана Куйбишева , обясниха от администрацията пред репортер на Топ Преса преди минути . И двете напуснали постовете си дами са членове на местната структура на ПП ГЕРБ в Гърмен , поясниха още запознати . „ Това, в никакъв случай не може да се тълкува като чистка на гербери от администрацията на Гърмен. Спекулациите/ ако все пак тръгнат  такива/ относно напускането на Величка и Мария Цветкови  ще бъдат напълно несъстоятелни“,заяви и Минка Капитанова , попитана от наш  репортер за причините за напускането им.

 Припомняме ,че ГЕРБ- Гърмен оттегли Величка Цветкова от заемания от нея пост заместник-кмет на община Гърмен,след решение на общинското ръководство и съветниците от партията на Бойко Борисов след проведеното на 14. септември разширено заседание  със заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, областния координатор и народен представител Даниела Савеклиева и пиринските депутати д-р  Емил Тончев и Александър Мацурев.

  Заместник кмета Величка Цветкова официално встъпи в длъжност на 14 –ти август 2017 година .  До преди няколко години тя бе шефка  на „Бюрото по труда“ в общинският център.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене