Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Бобовдолци сигнализираха: Човек на скандално уволнения шеф на „Въгледобив” – Бобов дол Огнян Зарев направи записите на изборния инструктаж

Човек на Огнян Зарев е влязъл със скрита камера и е заснел изборния инструктаж във „Въгледобив” – Бобов дол. Това обявиха жители на Мламолово и Бобов дол, докато гледаха зрелището на голата жена пред дома на бившия кмет на миньорския град – Димитър Ганчев.

Управителят на „Въгледобив” – Бобов дол Красимир Чаврагански: Шофьорът Георги Димитров е снимал оперативката, кадрите са монтаж, няма да го наказваме

Шофьорът в мината Георги Димитров е авторът на записа на добилата скандална известност оперативка, на която началници агитират миньорите да гласуват за БСП, коментират усилено бобовдолци. Управителят на „Въгледобив” – Бобов дол Красимир Чаврагански също беше категоричен, че именно Димитров е вкарал скритата камера в мината.

Благоевградчаните Ивайла и Алберт Пахлер: От няколко дни 5-годишният ни син е с дизентерия от мръсната вода в чешмите в кв. „Струмско”, шефът на ВиК инж. Петър Тунев да подаде оставка

„Водата, която пият жителите на благоевградския квартал „Струмско”, е замърсена и негодна за пиене”. Това сигнализира в редакцията на „Вяра” Ивайла Пахлер, която живее там със семейството си и поиска да се даде гласност на проблема. „Това вече не се търпи. Синът ми Емил от няколко дни е с дизентерия заради мръсната вода, която тече от чешмите ни, проблемът не е единичен, много хора от „Струмско” се оплакват от това, време е някой да обърне сериозно внимание на този проблем.

Д-р Матей Попниколов воюва с още 2-ма кандидати за шефския пост на здравната каса в Кюстендил

Настоящият директор д-р Матей Попниколов и още двама души са мераклиите за шеф на РЗОК-Кюстендил на третия обявен конкурс за мястото. Документи от кандидати се чакат и днес – 30 май, до 17 ч. От пресцентъра на НЗОК отказаха да коментират имената на желаещите кандидати, тъй като все още срокът не е изтекъл.

Собственикът на плажа в Сапарева баня Георги Близнаков взе разрешително за минерална вода, пуска я в басейни към къща за гости „Съни Вилидж”

Къща за гости „Съни Вилидж» в Сапарева баня ще може да ползва минерална вода, стана ясно на последното заседание на Общинския съвет в курортното селище. Местният парламент даде съгласието си общината да издаде разрешително за водовземане на собственика на „Съни термо” ООД – София Георги Близнаков. Бизнесменът, който е собственк и на плажа до санаториума, и на заведението «Котвата» в курорта, ще може да ползва минерална вода за срок от 20 години от датата на влизане в сила на разрешителното.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене