Скандалът продължава! Бизнесменът Крум Кондев : Продължавам да получавам заплахи от лицето Илко Ламбрев! Този път СМС разкрива пъклените игри на мосомишкия тарикат!

Скандално известният бизнесмен и търговец на коли, Илко Ламбрев отново е на топ-а на устата на местните медии и обществото в района на град Гоце Делчев, след като името му беше замесено в скандал с аудио записи на които, се твърди че той е отправил гнусни заплахи, към биткойн бизнесмена Крум Кондев. Припомняме : скандален аудио запис постъпи в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com, на който ясно че чува, как мъж плаши друг мъж с убийство и смърт. Репликата „детето ти няма да се радва на баща“ е многозначна и честно да си признаем, тя ни провокира да реагираме и да публикуваме аудиото едно към едно. 

Илко Ламбрев

Имаме основание да заявим, че заплашващият мъж на този аудио запис е скандално известният търговец и бизнесмен Илко Ламбрев от село Мосомище, разследван заради кражба на биткойн машини, издирван заради дългове и жертва на серия палежи и стрелба по колата му. От другата на страна на телефонната линия според нас е бизнесменът Крум Кондев, който потвърди това. Той стана жертва на кражба на биткойн машини преди време, случая стана популярен в цяла България. От записа се разбира, че Ламберв обвинява Кондев в „палеж на вилата на баща му“, заплашва го коварно и нагло. Стресна ни репликата „детето ти няма да се радва на баща“. Независимо от неглежираното поведение на Кондев, ние от информационна агенция www.toppresa.com, настояхме за моменталната намеса на превоохранителните органи. И те се намесиха. 

Крум Кондев

В полицията в град Гоце Делчев има постъпил сигнал от бизнесмена Крум Кондев, срещу Ламбрев за отправените заплахи и … шок – Ламбрев дошъл в управлението и заявил че никого не заплашвал и че това било – забележете „постановка“. Той се свърза и с Топ Преса, заяви ни че „от жертва сме го превърнали във виновник и щял да ни съди“, кой в България е осъден като казва истината, питаме го ние? Гневен от така развилата се ситуация, потресен от факта, че Ламбрев се прави на мутра и мъж, само тогава, когато му изнася, бизнесменът Крум Кондев, жертва на вербалната агресия, рекет и тормоз, предостави експертиза и факсимиле от получен СМС от номер  0897 879457 , който доказва, че заплахите продължават и до днес. „Дълго време от този номер ми се обаждаше лично Ламбрев. Настоявам вие медията и разследващите да поискат информация от мобилните оператори и да направят своя експертиза, да видят кой е собственик на телефонния номер и да му се повдигне обвинение на него, щом Ламбрев твърди че е не той… Много ми е интересно, какво ще покаже това разследване…“ заяви пред Топ Преса, жертвата на атаките Кондев. По думите му той е жертва на тази агресия, именно защото обирът на биткойн машините му се провали. Според разследващите, те са били откраднати с цел – рекет, да изнудват Кондев за пари. Сега, обаче след като бяха намерени, този рекът мутира и се насочи към семейството на Кондев.  Наистина според нас като медия, цялата тази ситуация е меко казано скандална. Имаме индикации да се съмняваме че Ламбрев има свой човек в полицията, който го пази и го съветва, как да говори пред органите и как да плаши… жертвите си. Ако това се окаже вярно ще трябва да хвърчат глави от РУП – Гоце Делчев и да има задържани. Разследването по случая ни продължава.

СЕНЗАЦИЯ В TOPPRESA.COM : Скандален запис в редакцията! Бизнесмен от Г.Делчев плаши: Детето ти няма да се радва на баща!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене