ДОБРАТА ТРАДИЦИЯ! На импровизиран флашмоб ПК „Струмешница” раздаде подаръци на учениците

Съгласно спуснатата директива от Еврокооп и направените препоръки от ЦКС ПК “Струмешница” като най-голямата кооперативна структура в страната отново допринесе за празничното настроение в част от училищата в Петричка община под мотото “На училище с КООП: Спортуваме редовно и  се храним здравословно”.

На учениците от училищата “Кочо Мавродиев” и “Христо Смирненски”, с които кооператорите поддържат трайни социални контакти, бяха  раздадени футболни топки, ученически пособия и лакомства. Мажоретният състав при 4-то ОУ “Хр. Смирненски” и подрастващи атлети спретнаха истинско шоу пред супермаркет “Кооп”, свидетели на което станаха както клиенти на магазина, така и много граждани.

След като пожела успех на своите малки приятели през  цялата учебна година, кооперативният шеф Георги Ичконов отправи послание към всички присъстващи  на импровизирания флашмоб. Той гарантира, че ПК “Струмешница” ще продължи да работи за подобряване качеството на живота на обслужваното население, като се стреми да предлага в своите търговски обекти здравословни храни, предимно от български производители.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене