ТРУС В ГЕРБ ГЪРМЕН! ВОЛА РИЕ ПО ГЪРБА МУ ПАДА! ПИТАТ ВЕРХАД ИСЛЯМОВ ЗАЩО ПРЕДАДЕ ПАРТИЯТА?

Заради факта, че Минка Капитанова отказа да му бъде кукла на конци, да му прокарва назначенията, да изпълнява поръчки, общинския председател на партия ГЕРБ – Гърмен – Верхад Ислямов и малкото му верни хора, стартираха кампания срещу кметът на Гърмен – Минка Капитанова. В избрани медии, известни със своята политическа насоченост Ислямов, сина му и малкото му останали верни хора, провеждат „революция“ целяща да компрометира кметицата на Гърмен, чи видите ли се „продала“ на ДПС. Нещо повече – цели се да се компроматетира с „кауза“ в която самият Верхад Ислямов участваше. Участваше в схема в която беше депутатът Алиосман Имамов, който също е от ДПС, дори имаме информация че Ислямов не веднъж си е пил ракията и е ял и пил за негова сметка то ест за сметка на ДПС и хора на Имамов, който тогава воюваше с Башев.

ТЕ ПРЕДАДОХА ГЪРМЕН!!!

Нужно ли е да припомняме на факторът Ислямов, че влиятелна личнот от ГЕРБ Гърмен е автор на фразата „аз ще си гласувам на ГЕРБ но вие жители на Рибново – гласувайте за Минка..“, нужно ли е да припомняме на Верхад Ислямов, че той посочваше и лобираше за фирма на ДПС, която да асфалтира улици в Гърмен и общината, щото много му помагала на кампанията? Нужно ли е да припомняме на Ислямов, десетките статии които медийна група Топ Преса изписа, но тогава той услужливо ни плюеше и се правеше че не е опозиция? Нужно ли е да припомняме на Ислямов, фактът че неговият човек в Гърмен – скандалният екс председател на общински съвет Гърмен – Татанова от ГЕРБ беше уличена в топли връзки с Ахмед Башев – сакнадлния политик и от гузна съвест подаде оставка? Къде си тръгнал да чистиш с насран гъз, уважаеми господин Ислямов? Ти дали не си мислеше че ще си имаш „кмет в джоба“ и сега като ти излезе крива сметката, Капитанова като излезе принципен човек ти реши да я „уволниш“? Питаме, питаме а по темата се мълчи…

Питаме също така Ислямов ти ли предаде човекът, който най – ти помагаше – Асим Адемов, ти ли каза че „помаците не трябва да се давате на един турчин да вземе властта в партията“? Предаде Асим, Ралева, сега Капитанова… Предателството ти май ти е в кръвта и това вече е забелязано от твоите началници в София и скоро ще ти пеем „Жертва паднахте“. Кой е този лудия да прости провал, след провал…? Кой е този лудия да дава власт на човек, който в действията си е вреден дори и на себе си? Да, ние от Топ Преса най – ревностният критик на кметът на Гърмен ще кажем – БРАВО МИНКЕ! БРАВО ГОСПОЖО КАПИТАНОВА! Отървеш ли се от плъховете с реални 20 гласа след себе си, хората ще те уважават повече и ще те изберат пак. Давай власт на обикновените и можещите е не на политическите паразити, които не знаят какво означава абривиетурата на партията им но я ползват само за лични и кщористни интереси. Това е правия път. а КОЛКОТО ДО ФАКТА ЧЕ КАПТАНОВА БЕШЕ ПРИПОЗНАТА ОТ ДПС – според всички аналазитори и познавачи, това е напълно естенствен процес и Капитанова е била длъжна да го направи. Все пак тя беше избрана с огромна подкрепа избиратели на ДПС, които искаха промяната в мастнат авласт на община Гърмен.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене