Подробности за скандала с бой над жена в Сандански! Полицая бори престъпление с … престъпление!

“ РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ!!!
Това е полицаят,който днес буквално ме преби.Снимката е от мястото на събитието.За съжаление като видя че го снимам,телефонът ми беше изтръгнат от ръцете и хвърлен на асфалта и това го амбицира да ми нанесе още няколко удара. Прекалено платих за тази снимка и няма начин да не я кача…
Получих много подкрепа и не бях в състояние да обясня на всички ви какви са мотивите на Георги Атанасчиков.Има абсурдни обвинения срещу мен,че съм ударила сина му.Това е долна лъжа.Във времето,в което ме обвинява,че съм извършила това аз съм била на място с много хора и версията им остава меко казано смешна.Агресията не бива да бъде толерирана и аз ще направя всичко възможно и невъзможното дори това да не се случи повече нито с мен,нито с детето ми…Достатъчно бяхме потърпевши…Дължа извинение само на сина си,че не взех нужните законни мерки над тормоза върху него по-рано… “ Това написа вчера вечерта фитнес инструктора Еми Христовау като следствие по случая с нанесения и побой вчера от служител на МВР.  Припомняме че Еми Христова от Сандански  в личния си профил във фейсбук и направо взириви обстановката в града и региона с разкритието си че е бит полицай. Въпреки усилията ни тя отказа да даде повече информация, но заяви че държи да отбележим факта, че е тготово да говори но пред полицейски шеф в града и отговорните за това лица.  Последва вълна от коментари. Запознати със скандала обаче твърдят, че ситуацията е по-различна и монетата има две страни но отказват да дадет повече информация. За разлика от други медии, Топ Преса се свърза в областното ръководство на МВР от където обещаха да направят проверка по случая. 

Веднага след това местни медии, се опитаха с лекота да оневинят ченгето, щото видите ли отмъщавал заради това че Христова ошамарила детето му. Дори и така да е. Дори истината да е по средата. Така ли се действа от един полицай – с бой? Престъплението ще го борим с престъпление. Защо не е спазил закона да е предприел законови действия? Настояваме за безпристранстна проверка по случая. Без милост към полицаи които плюят на пагона, без значение причината….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене