Кметът на Сандански: Александър Манолев ще се справи като министър

Александър Манолев е изключително подготвен човек, сигурен съм, че ще се справи и с това предизвикателство. Така кметът на община Сандански – Кирил Котев, коментира номинацията за нов транспортен министър. Манолев е от Санданския край и почти всеки уикенд се прибира, помага много и на региона с проекти, включително и с изграждането на индустриалната зона.

“Много диалогичен човек, но в същото време е с твърд характер, който му помага да преследва целите си, влагайки цялата си енергия в тях“, каза градоначалникът. По думите му двамата са разговаряли накратко след новината че най-вероятно ще поеме новия ресор. Десетки хора се обадили на кмета, за да поздрави от тяхно име бъдещия нов транспортен министър. „Хората тук се радват, защото един човек, който познават, заема толкова важен и отговорен пост. Но на Александър няма да му бъде лесно, защото и очакванията към него са големи“, каза още Кирил Котев и подчерта, че това ще бъде първи министър на ГЕРБ от Пиринския край.

Според него точно натрупания опит в България и чужбина и фактът, че Манолев е човек, реализирал се в частния сектор, ще му помогнат да навлезе бързо в работата. „Сигурно ще се намерят такива, които да критикуват, но аз съм убеден, че това е много честен и качествен човек. Желая му успех и се надявам да намира време по-често да посещава региона, както го е правил досега”, допълни кметът на Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене