Проституцията процъфтява в Гоце Делчев

 Еби ме, лъвчо..“ зоват страстни неврокопски жрици от топ сайтовете за платена любов! Фактът, че град Гоце Делчев определено се разви­ва с повече темпове от дру­гите общини икономически, ражда своите ентусиасти и нови видове бизнес в града на Гоце.

 До скоро проституцията в града ни се представляваше от посредствени дами, които търсеха бързо забогатява­не, работнички в шивашките предприятия от селата, които доработваха нещо допълни­телно, продавайки телата си, но от известно време насам в град Гоце Делчев са плъзна­ли „топ“ професионалистки от бранша на платената любов и предлаган професионални секс услуги в местните хотели. Нещо повече – разследване на вестник Градът установи, че всички телефони и оферти в сайтовете за платена любов са актуални, а бизнесът става все по-организиран. Дамите, които идват да работят тук в местния туристически бранш, са гастролиращи жрици, но по темата разследващите орга­ни срещат сериозни спънки.

 Трудно може да бъде дока­зана една такава порочна дейност, защото повече кли­енти си мълчат, ползват тайно обясняват, че имат лична интимна връзка, а не платено услугите и при проверка на любов, споделят експер­ти пред вестник Градът след направено допитване. Раз­витието на района определе­но е свързано и със своите пороци, хазарт, проституция и пр. Това според познава­чите е естествен процес и задължава управлението за засили ресурсите на местни­те власти и право охранител­ните и правораздавателните органи. ­

Вестник “ Градът “

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене