Затварят Ванко 1 във „ВИП Брадър“

Рапърът Ванко 1 отново ще изгуби свободата си, този път за да прекрачи прага на „женското царство“ на „ВИП Брадър“.

„Подобно на Мария-Антоанета, в Къщата ще има дама, която е осъждана от народа за фриволно поведение. Елизабет I се озовава в плен на Тауър преди своята коронация, а бъдещ участник във „ВИП Брадър 2018“ пребивава известно време в български затвор.“, с тези думи от екипа на риалити формата потвърдиха спекулациите, че изпълнителят на „Божията присъда“ ще следва инструкциите на цариците в Нови хан, какъвто е сюжетът на актуалния сезон.

Ясно е, че другият излежавал присъда участник е скандалната миска Анита Мейзер.

„Любовта към руската култура и страстта към лукса препращат от Екатерина II Велика към един от участниците, който обича да бъде в центъра на хайлайф обкръжението.“, гласи друга подсказка. По всяка вероятност описанието се отнася за футболиста Благой Георгиев -Джизъса, който дори забърка руски манджи за гостите си в „Черешката на тортата“.

В списъка с почти сигурни съквартиранти влизат още Николета Лозанова, Ники Михайлов, Алисия, Константин Трендафилов и Рут Колева.

„Този сезон още от сега е любимият ми „ВИП Брадър“. Вкъщи цари женско царство и аз като една императрица на дома изгарям от нетърпение да видя същия матриархат и в Къщата“, намигна Алекс Сърчаджиева.

Сред основните коментатори този сезон се нареждат журналистът Кристина Патрашкова, поп-фолк певицата Кали и продуцентът Джуди Халваджиян.

Новата порция епизоди на „ВИП Брадър“ стартира на 10 септември, като времетраенето ще се удължи до час и половина.

 

/монитор

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене