Един от собствениците на винарска изба „Логодаж“ Недялко Левунлиев – Заека на прокурор заради кекса с дрога

недялко левунлиев Полицията започна разследване в благоевградския хотел „Луксор“ и неговият собственик Недялко Левунлиев – Заека след като снощи 2 жени попаднаха в болница, почерпени с кекс, предложен от сина на собственика на хотела.

И двете пострадали са от персонала на хотела и в момента вече са добре. От отровния кекс е ял и гост на хотела, но той не е настаняван в болница, тъй като веднага след консумацията е повърнал и се е спасил от по -тежко отравяне. За съжаление от кекса не е останало нищо, така, че да се вземат проби за изследване и се установи какво е съдържал той, прокрадна се версия, че е имал наркотик, вероятно марихуана, която е предизвикала отравянето на жените. От болницата в Благоевград не потвърждават версията за наличие на наркотици в кекса.

В момента в полицията очакват за разпит човека предложил кекса на служителките си. Въпросът е, ако наистина е имало наркотици в него, каква е била идеята на 35-годишния син на стопанина на хотела и дали нещо не е объркал почерпката. Факт е, че наркоманите в града наистина правят кексове с марихуана по специална рецепта, или слагат в тестото марихуана или след като се изпече сладкиша го поръсват с дрога. Усещането да приемаш наркотик с храната било различно. Не се изключва и вероятността отравянето на служителките да е резултат от развалена съставка на кекса, засега никой нищо не може да каже нищо официално, казаха от полицията в Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене