Арестуваха 16 – г. дилър на дрога в Сандански!

Бащата на Дани, Христо Катерицата, живее в Петрич, криминалнопроявен е, лежал в затвора за наркотици

16-годишен ученик от Сандански бе задържан за разпространение и продажба на наркотици в курортния град. Дани Д. -с прякор Катерицата е арестуван след обиск в дома му, където полицаите открили пакетчета, разфасован и приготвен за продажба канабис, както и електронна везна.

Непълнолетният дилър е арестуван. Той е син на известния в миналото Христо Д., -Ицо Катерицата, който има криминални прояви и е лежал в затвора за разпространение на дрога.

Ученикът отдавна бил обект на наблюдение на полицаите в Сандански. Той предлагал наркотици, канабисови цигари на ученици в курортния град. Това не е първият ученик в Сандански задържан с канабис, помните случая с непълнолетната Симона, която продаваше канабис в двора на едно от училищата и бе задържана на място. След нея още няколко младежи бяха задържани и обвинени в търговия с наркотици. Става страшно, коментират полицаите.

Възрастовата граница на дилърите на дрога се снижава, големите разпространители използват малки деца като мулета, за да отърват наказание. Дани Катерицата е в ареста. Учителите му са информирани. Спестяваме името на училището, в което учи дилърът умишлено, докато видим какви мерки ще вземе ръководството спрямо него.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене