Валентин Илиев и бившата му съпруга Екатерина се разделят с шивашки цех и склад за материали за 369 100. 80 лв. в Петрич

Бившето семейство Валентин и Екатерина Илиеви се разделят с недвижимо имущество в Петрич за хиляди лева. ЧСИ Шукри Дервиш е обявил публична продан на шивашки цех с два подобекта –административна сграда и дизайнерски ателиета, както и склад за строителни материали на цена възлизаща на 369 100. 80 лв. без ДДС.

Търгът за апетитните помещения ще се играе през месец септември, а дотогава обектите могат да бъдат разглеждани от потенциалните купувачи на място посредством назначения пазач, синът на бившата семейна двойка Николай Илиев. Валентин и Екатерина се явяват в качеството си на ипотекарни длъжници върху предлаганите за продажба два недвижими обекта в покрайнините на Петрич.

Преди тоталния крах, в шивашкия цех на бизнес семейството работеха десетки жени, които изхранваха семействата си, при добри условия на труд и заплащане. 55 годишният предприемач стартира бизнеса си с магазин в центъра на града, с продажбата на турски килими. Последва строителство на сгради в областта и Петрич, както и прословутите шивашки услуги. В момента той се връща към дърворезбата, което от хоби смята да превърне в бизнес.

Венко Стефанов

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене