Футболист от Гоцеделчевско става национал ?

Прави впечатление, че той не попадна в плановете на младежката селекция, водена от Антони Здравков, докато за нея е повикан Стойчо Атанасов. Десният бек е дълбока резерва при „червените“ за разлика от Лясков. Това говори, че Ангел може да намери място в списъка на Петър Хубчев.

Групата за мачовете със Словения и Норвегия ще бъде обявена днес или утре. Тимът ни гостува в Любляна на 6 септември (четвъртък), а на 9-и, неделя, посрещаме Норвегия. Не е изключено пък Десподов да играе за младежите. Селекционерът Здравков е изразил желание Кирил да помогне във важните евроквалификации с Франция на 7-и и Черна гора на 11-и. Тези два мача могат да съхранят шансовете ни да се класираме на бараж.

ЦСКА-София ще има и поне трима чуждестранни национали – Стивън Перейра (Кабо Верде), Борис Секулич(Словакия) и Едвин Джеси (Гана), а почти сигурно и Витаутас Черниаускас (Литва) ще попадне в този списък. Поради големия брой повиквателни тимът едва ли ще играе контрола в паузата, макар да имаше такива планове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене