Шок за всички ученици от 15 септември

 Нов шок се подготвя за всички ученици от 15 септември споделят родители в социалните мрежи в училищата масово се стягали за поредните промени,като правенето на тестове всеки петък по основните предмети, както и заниманието на учениците задължително да почистват в и около училищните дворове поне две съботи от месеца.

 Второто предложение за почистването през събота според запознати е лично внесено от Валери Симеонов, за който било ясно, че ако на децата свободното време се уплътнява правилно няма да ходят на дискотеки и да вдигат шум.

 Но това не е всичко има училища в България в които вече се окачват по стените в класните стаи портрета на Бойко Борисов, според класните ръководителки така децата от малки щели да знаят кой и как помага на училищата в България да бъдат красиви, като отпуска пари за ремонти.

 Очаква се обаче и на фона на всичко това поне 100 000 недоволни учители да започнат с опити за протести още на 15 септември, което според родителите също щяло да шокира децата, защото те трябвало да учат, а не да участват в процеси на политическите партии.

 Началото на учебната година се очаква да бъде и още по скандално предвид факта, че в момента пак няколко български автора са отпаднали за пореден път от учебните програми на децата както от 5 клас, така и от тези на по – големите, но засега по темата умишлено се мълчи, за да не се всява смут сред учениците, които са във ваканция.

 От министерството на образованието за поредна година обещават децата ни и тази година да излязат по умни и по знаещи от учебните заведения, стига учебната година да бъде завършена, защото според запознати липсата на кадри в системата на образованието била вече стряскаща.

 Или по друг начин казано, скоро може да няма кой да преподава не учениците.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене