ВИДЕО: Три ценни точки грабна вчера ФК Банско като домакин на Септември /Симитли/

Още през първите 7, 8 минути на терена се усети натиск от домакините. Много добра намеса на вратаря на симитличани предотврати гол в началото на мача. При разбъркване пред вратата на Септември се получи хаос, който можеше да бъде гол за домакините. В 25-та минута, след центриране на Алим, Хазуров с глава отправи топката към вратата на Банско, но пропусна. До края на полувремето нямаше почти никакви ситуации и за двата отбора.

В 54-та минута, след центриране на Васил Божинов, Ибрахим Алим пропуска да отбележи на празна врата. В 55- минута, домакините повеждат за 1:0. В 84-та минута, домакините отбелязват за 2:0 и заковават крайния резултат в срещата. До края на мача и двата отбора нямаха положения, с които да реализират.

„Мисля, че днес заслужени загубихме. Банско ни превъзхождаха с агресивната си игра, с поведението, разчитаха много и на статичните ситуации и от там дойде и разликата“, сподели след срещата, старши треньорът на Симитли, Спас Стоименов.

„Днес момчетата показаха, че са си взели поука от предходните два мача и днес стояха много по-добре на терена“, каза от своя страна, старши треньорът на Банско, Димитър Крушовски.

Интересни моменти от мача и какво още казаха двамата наставници, вижте и чуйте в интервютата които дадоха специално за Топ Преса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене